نوآوری در الگوهای پرتکرار داده کاوی نرم افزاری برای انالیز و تشخیص چالش های کارآفرینی در شرکت ها و سازمان های بزرگ واستارت آپ ها

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی اقتصاد ، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMAC05_383
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 210
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

دنیا عین علی ورنوس فادرانی

مدیر عامل موسسه دنیای کسب و کار موفق

ابراهیم پاینده نجف آبادی

رئیس هیئت مدیره موسسه دنیای کسب و کار موفق

چکیده

پژوهش حاضر به منظور ایجاد نوآوری در الگوهای پرتکرار داده کاوی نرم افزار برای آنالیز و تشخیص چالش های کارآفرینی در شرکت ها و سازمان های بزرگ و استارت آپ ها وبا روش آزمایشی انجام شد. به منظور دستیابی به اهداف پژوهش، شرایط عملکرد حافظه مصرفی و زمان اجرا و همچنین تعداد الگوهای مکرر گم شده مورد بررسی قرار گرفته است زیرا عملکرد آنها تاثیر مستقیم روی نتایج کل سازمان دارد و یکی از بهترین گزینه ها برای آنالیز و تشخیص چالش های کارافرینی در شرکت ها و سازمان های بزرگ واستارت آپ ها می باشد. شرکت ها سازمان های بزرگ و استارت آپ ها برای تصمیم گیری و برنامه ریزی به اطلاعات نیاز دارند که بخشی از این اطلاعات از داده کاوی پایگاه داده خود شرکت ها، سازمان های بزرگ و استارت آپ ها و مابقی از داده های محیط خارج از ناشی می شود. این اطلاعات بدست آمده از داده کاوی نشان دهنده رفتار مشتریان و همکاران و بیان کننده موفقیت یا شکست شرکت هاف سازمان های بزرگ و استارت آپ ها در یک تصمیم و عمل خاص هستند. برای استخراج اطلاعات مفید و همچنین پیش بینی نتایجی که ممکن است در آینده بدست بیاید و روابط بین آنها، بایستای از میان انبوه حجم داده های ثبت شده از الگوریتم های پیچیده ی ریاضی استفاده کرد. تاکنون الگوریتم های بسیاری ارائه شده است که البته ایرادات مهمی از جمله نیاز به حافظه و زمان بسیار زیاد و از همه مهم تر گم شدن اطلاعات مهمی در روند پردازش داده های الگوهای پرتکرار در طول زمان بر اثر نوع الگوریتم می باشد که به همین دلیل احتمال شکست در نتیجه ی حاصل از داده کاوی را بسیار بالا می برد لذا در این مقاله تلاش شده است با ایجاد یک نوآوری در الگوریتم های پرتکرار باعث برطرف کردن تمام مشکلات موجود در تحقیقات گذشته شده و هیچ اطلاعاتی از بین نرود و بدین ترتیب احتمال موفقیت شرکت ها، سازمان های بزرگ و استارت آپ ها به بالاترین حد امکان برسد.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، کاوی در کارآفرینی، آنالیز چالش ها، نوآوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.