ارائه ی یک مدل فرایندی جهت تعیین بهای تمام شده خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی اقتصاد ، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMAC05_146
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 658
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین رهبر

استادیار دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه بوعلی سینا همدان ایران

میثم واحدی مقدم

کارشناسی ارشد، سیستم های اقتصادی و اجتماعی، دانشکده مهندسی صنایع، و سیستم ها دانشگاه تربیت مدرس تهران ایران

محمد جواهری احمدپور

دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه بوعلی سینا همدان ایران

چکیده

رقابت در جهان امروز، از حیطه ی شرکت های خصوصی فراتر رفته و حتی دستگاه های مختلف دولتی نیز از جهت شاخص های کلیدی عملکردی، بهره وری و هزینه ها در حال رقابت با هم هستند. از مباحث کلیدی و مطرح در سازمان ها، نحوه تعیین درست و دقیق قیمت تمام شده محصولات و یا خدمات آن مجموعه می باشد. یکی از روش هایعلمی و رایج در دنیا جهت تعیین قیمت مام شده خدمات و محصولات، استفاده از روش هزینه یابی بر مبنای فعالیت می باشد. در این مقاله پس از بررسی منتخبی از مقالاتی که به موضوع استفاده از روش هزینه یابی بر مبنای فعالیت پرداخته اند، سعی شده اسات یک مدل فرآیندی جهت تعیین بهای تمام شده خدمات مشترکین شرکت های توزیع نیروی برق ارائه گردد. از جمله خروجی های این فرایند، بهای تمام شده خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق، کشف راهکارهای کاهش قیمت تمام شده، تسهیل اجرای پروژه های تحول و امکانارزیابی دقیق تر عملکرد می باشد.

کلیدواژه ها

مدل فرآیندی، هزینه یابی مبتنی بر فعالیت، مدیریت عملکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.