بررسی میزان تاثیر برخی متغیرها و عوامل در پاندمی کرونا و ارائه چند راهکار مدیریتی با بهره گیری از روش طراحی آزمایشات (مورد مطالعه: بریتانیا و ایرلند شمالی)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی علوم انسانی و مطالعات مدیریت
- کد COI اختصاصی: SPCONF06_0657
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 525
نویسندگان
دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دکتر کریم آتشگر، تهران
دانشگاه صنعتی مالک اشتر، مهندس علی طهماسب پور کوتنایی، تهران
دانشگاه علوم و تحقیقات، دکتر سیده زهرا نوربخش، تهران
چکیده
آغاز قرن ۲۰۲۰ با شیوع و همه گیری ویروسی آغاز گشت که جامعه جهانی را با بحران و چالشهای جدی روبرو ساخت. این ویروس از سوی متخصصین و جامعه پزشکی، به نام کرونا ویروس و کوید-۱۹ شناخته میشود. با گذشت بیش از یکسال از شروع این پاندمی و همه گیری جهانی، همچنان کشورهای مختلف با آن دست به گریبانند و علیرغم آنکه در بسیاری از آزمایشگاه های معتبر تلاش جهت دستیابی به واکسنی برای پیشگیری و درمان این ویروس ناشناخته در جریان است و موفقیت هایی نیز حاصل شده است، لیکن همچنان این ویروس با جهش های مختلف کار را برای پژوهشگران این حوزه سخت و طاقت فرسا نموده است. ما در این مقاله بر آن شدیم تا با مورد مطالعه قرار دادن چند عامل و متغیر اساسی در بریتانیا (انگلستان، ولز، اسکاتلند)و ایرلند شمالی، منجمله عامل کارکرد و کارآمدی اقدامات هر ایالت در برابر کرونا و عواملی چون سن افراد جامعه و همچنین جنسیت ایشان، میزان نقش، ارتباط و تاثیر گذاری آنها را در شیوع، مرگ و میر و کنترل این بیماری به روش طراحی آزمایش ها مورد بررسی قرار دهیم و در پایان تلاش خواهیم کرد تا بهره گیری از یافته های تحقیق، چند راهکار مدیریتی را که میتواند به تصمیم سازی و اقدام در راستای بهبود و کاهش شیوع پاندمی کرونا به کمیته های مدیریت بحران کشور مورد مطالعه یاری برساند را طرح نماییم، به گونهای که این راهکارها قابل تعمیم و بهره برداری برای دیگر کمیته های مدیریت بحران کرونا در سایر کشورها نیز باشد.کلیدواژه ها
پاندمی کرونا، طراحی آزمایشها، عوامل اثرگذار، مدیریت بحران، بریتانیامقالات مرتبط جدید
- واکاوی و بررسی اثربخشی نقش تکنولوژی های نوین در توسعه پایدار صنعت گردشگری و به ویژه صنعت هتلداری
- بررسی اهمیت آموزش چند فرهنگی در برنامه درسی
- تاثیر رعایت اخلاق حرفه ای از سوی معلمان بر افزایش انگیزه ی تحصیلی دانش آموزان
- استفاده از احکام الهی در تفهیم فرهنگ اسلامی به دانش آموزان
- کاربرد فناوری اطلاعات در ارتقای هوش هیجانی و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.