بررسی ابعاد به کارگیری اینترنت اشیاء و تاثیر گذاری بر سلامت سازمانی در بیمارستان آیت الله کاشانی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی علوم انسانی و مطالعات مدیریت
  • کد COI اختصاصی: SPCONF06_0259
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 297
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره یوسفی امین

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران

سیدمجتبی حسینی

استادیار گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، دانشکده مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران

خلیل علی محمدزاده

دانشیار گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، ایران.

چکیده

هدف از انجام این پژوهش تاثیر به کارگیری اینترنت اشیاء بر سلامت سازمانی در حوزه سلامت(مطالعه موردی: بیمارستان آیت الله کاشانی) بود. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش گرد آوری اطلاعات میدانی و از نظر اجرا از نوع توصیفی و اثر بخشی است. جامعه پژوهش کادر درمان بیمارستان آیت الله کاشانی بودند، نمونه آماری از کادردرمان به تعداد ۱۶۹ نفر با کمک جدول کرجسی مورگان با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. ابزارهای گردآوری داده ها در این پژوهش، از پرسشنامه های زیر بهره گیری شد، برای (متغیر مستقل) اینترنت اشیاء در حوزه سلامت؛ از پرسشنامه محقق ساخته، برای (متغیر وابسته) سلامت سازمانی؛ از پرسشنامه استاندارد سلامت سازمانی که توسط هوی و دیگران،((۱۹۹۶ استفاده شد. روایی و پایایی: برای سنجش روایی پرسشنامه ها از روایی محتوایی و صوری و برای سنجش پایایی پرسشنامه ها از آلفای کرونباخ استفاده و تایید شد در این پژوهش نیز از روشهای آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است. جهت تجزیه و تحلیل آماری از نرم افزار SPSS۲۵ و برای تایید فرضیات از آزمونهای ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده شد. یافته ها: چون ضریب همبستگی پیرسون بین دو متغیر بکارگیری اینترنت اشیاء و سلامت سازمانی برابر با مقدار ۰/۸۸۸ است و با توجه به سطح معناداری ۰/۰۰۰ می توان نتیجه گرفت که همبستگی معنی دار وجود داشته و وجود ارتباط بین بکارگیری اینترنت اشیاء و سلامت سازمانی پذیرفته می شود. نتیجه گیری: به کارگیری اینترنت اشیاء با توجه به مولفه های مذکور، یکی از دستاور دهای مهم فناوری است که قدرت تاثیر گذاری مستقیم بر سلامت سازمانی حوزه سلامت بیمارستان آیت الله کاشانی دارد.همچنین به لحاظ آماری بکارگیری اینترنت اشیاء بر سلامت سازمانی با بتای((۰/۸۸۸تاثیر معنادار دارد.(.(p< ۰/۰۵ بنابراین فرضیه اصلی پژوهش تایید می شود.

کلیدواژه ها

پیگیری و نظارت، خدمات از راه دور، سلامت سازمانی،مدیریت ارتباطات.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.