استفاده از یک سیستم بلاک چین ترکیبی با یک شبکه مدولار برای CBDC

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری در مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ECMCONF05_067
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 841
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه مرادی نیا

دانشجوی مقطع کاردانی دانشگاه حضرت فاطمه (س) رشته فناوری اطلاعات

ابوالفضل جعفری

سارا میرزایی

دانشجوی مقطع کاردانی دانشگاه حضرت فاطمه (س) رشته فناوری اطلاعات

فاطمه قنبری

دانشجوی مقطع کاردانی دانشگاه حضرت فاطمه (س) رشته فناوری اطلاعات

چکیده

با توسعه سریع فناوری اطلاعات رایانه ای، فناوری مالی نیز دائما در حال نوآوری است. بلاک چین را می توان به عنوان یک پایگاه داده مشترک مشاهده کرد و همه داده ها را به صورت عمومی و قابل پیگیری نگه داشت. با توسعه فناوری بلاک چین، تحقیقات در مورد ارز دیجیتال توجه بیشتری را به خود جلب می کند، به ویژه ارز دیجیتال بانک مرکزی CBDC، که نقش مهمی در ساختوساز اقتصادی ملی دارد. با این حال، در مقایسه با ارزهای رمزپایه موجود CBDC به کنترل تمرکززدایی بیشتر و نظارت بیشتر تاکید دارد. در این مقاله ضمن تجزیه و تحلیل ویژگی های استفاده از فناوری بلاک چین در فعالیت بانک های تجاری و همچنین پیشنهادها و توصیه هایی برای توسعه اجرای آنها، ما یک سیستم بلاک چین ترکیبی با یک شبکه مدولار برای CBDC پیشنهاد می دهیم

کلیدواژه ها

بلاک چین، بانک تجاری، فناوری دیجیتال، CBDC

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.