اکولوژی جنگل مانگرو

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: NCCCIAE01_128
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3017
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم قریشی

دانشجوی کارشناسی ارشد سیستماتیک گیاهی

شهین اسمعیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی گیاهی

سمیه قریشی

چکیده

مانگروها از لحاظ سیستماتیکی گروه متنوعی از درختان و درختچه های مناطق گرمسیری هستند که به رشد در نواحی بین دو سطح جذر و مدی سازش یافته اند عوامل اصلی که پراکندگی مانگروها را کنترل می کنند شامل: آب و هوا، شوری ، نوسانات جذر و مدی، رسوبگذاری و انرژی موج می باشند جنگلهای مانگرو اغلب در ویژگیهای ساختاری از قبیل تعداد گونه های موجوددر یک منطقه ارتفاع تاج پوشش قاعده ی درخت تراکم و انبوهی درخت و توسعه ی گیاهان اشکوب زیرین متفاوت هستند جنگلهای مانگرو براساس زنجیره غذایی تخریبی شناخته شده هستند ولی اغلب زنجیره ی غذایی علفخواری نیز در آن وجود دارد اگرچه به عنوان سیستمهای انتقالی و غیر تولید کننده تصور می شود جنگلهای مردابی به عنوان اکوسیستم های مهم از نظر بوم شناختی و با قدرتبالا مشاهده شده اند.

کلیدواژه ها

پراکندگی، ناحیه بندی، دانه رست، پروپاگول، تولید مثل، غده های نمکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.