سواد رسانه ای و نقش آن در استفاده بهینه کاربران از خدمات اینترنتی بانک ها

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ISFCONF01_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 286
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا آرمیده

عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی اروندان، آبادان، ایران

مسعود ترکیان تبار

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار کامپیوتر، موسسه آموزش عالی اروندان،آبادان، ایران

چکیده

فنآوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی جزء لاینفک زندگی انسان امروزی است. ظهور و نفوذ این فنآوری ها نه تنها فعالیت های روزمره زندگی انسان ها را تسهیل و تسریع کرده است بلکه منشاء تحولات فراوانی در نوع روابط زندگی فردی، اجتماعی و سازمانی آنان شده است به گونه ای که تصور زندگی بدون فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی سخت و دشوار به نظر می رسد.پیشرفت های جهانی در زمینه تکنولوژی اطلاعات چنان به سرعت در حال انجام است که به جرات می توان گفت همراه و همگام شدن با چنین تحولاتی برای همه احاد شهروندان جامعه جهانی امکان پذیر نمی باشد با این حال امروزه شاهد به کارگیری وسیع و گسترده انواع فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در ابعاد مختلف زندگی مردم جهان هستیم. بدون تردید سهم و نقش این فنآوری ها در زندگی بشر روز به روز در حال افزایش است و شاهد آن هستیم که بسیاری از فعالیت های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سازمانی حتی فعالیت های فردی شهروندان جامعه جهانی با اتکا و به وسیله فنآوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی در حال انجام است که این خود نشان از نقش و تاثیر غیرقابل وصف فنآوری ها در بهبود و افزایش کارایی و اثربخشی فردی و سازمانی در ابعاد مختلف زندگی انسان امروزی دارد. بانک ها از جمله موسساتی هستند که در استفاده از فنآوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی پیشرو بوده و به ویژه در عصرحاضر با استفاده ازچنین فناوری هایی برآنند تا علاوه بر تنوع بخشی به خدمات خود، نسبت به جذب هر چه بیشتر مشتریان در فضای رقابتی اقدام کنند و به گونه ای عمل کنند که مراجعان با کمترین مشکل و مانع بتوانند از خدمات الکترونیکی آنها به صورت غیر حضوری استفاده کنند. با توجه به آنچه گفته شد این مقاله بر آن است تا ضمن تبیین مفهوم سواد رسانه ای و بیان اهمیت و ضرورت آن در جهان امروز، نقش آن در کاهش مراجعات حضوری مشتریان به بانک ها را مورد مطالعه و بررسی قرار دهد.

کلیدواژه ها

سواد رسانه ای، کاربران ،خدمات اینترنتی، بانک ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.