بررسی تاثیر و اولویت بندی مولفه های استراتژیک توسعه منابع انسانی بر عملکرد کارکنان با استفاده از تکنیک معادلات ساختاری در بانکداری (مطالعهموردی: بانک صادارت)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی دانشگاه های کارآفرین
  • کد COI اختصاصی: NCEU01_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 586
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن بابازاده

دانش آموخته مدیریت دولتی (مالی)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه،تهران،ایران

ودود جوان امانی

استادیار گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، تهران، ایران

چکیده

توسعه استراتژیک منابع انسانی بر مدیریت استراتژیک آموزش، کارراهه و فعالیت های پرورش متخصصان و مدیران بهمنظور دستیابی به اهداف سازمان، استفاده بهینه از دانش و مهارت های فردی کارکنان و تحقق یادگیری بلندمدتکارکنان در مورد استراتژیهای کسب و کار و عملکرد تمرکز د ارد . هدف از این تحقیق بررسی تاثیر و اولویت بندیمولفه های استراتژیک توسعه منابع انسانی بر عملکرد کارکنان با استفاده از تکنیک معادلات ساختاری در بانکداری دربانک صادارت است. جامعه آماری در این تحقیق ۲۰۰ نفر از کارکنان بانک صادارت شعب شرق تهران در نظر گرفتهشده است. حجم نمونه طبق جدول مورگان ۱۲۷ نفر محاسبه می شود. همچنین روش نمونه گیری تصادفی ساده میباشد. ابزار گردآوری در این پژوهش پرسشنامه می باشد . تجزیه و تحلیل داده ها از روش مدل سازی معادلات ساختاری(SEM) با نرم افزار لیزرل انجام می شود. نتایج نشان داد استراتژی های فراگیر فردی بر عملکرد کارکنان بانک صادارتتاثیر ندارد؛ استراتژی های فراگیر سازمانی بر عملکرد کارکنان بانک صادارت تاثیر دارد؛ استراتژی های مدیریت دانشبر عملکرد کارکنان بانک صادارت تاثیر دارد؛ استراتژی های توسعه مدیریت بر عملکرد کارکنان بانک صادارت تاثیردارد؛ استراتژی های توسعه اگاهی عاطفی بر عملکرد کارکنان بانک صادارت تاثیر ندارد.

کلیدواژه ها

استراتژیک توسعه منابع انسانی، عملکرد کارکنان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.