بررسی مزایا و چالش های کسب و کار الکترونیک در شهر الکترونیک با رویکرد اجرای اقتصاد مقاومتی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی دانشگاه های کارآفرین
  • کد COI اختصاصی: NCEU01_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 345
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد آران فر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ، کارشناس ارشد مدیریت دولتی

چکیده

پیشرفت فناوری و تکنولوژی وگسترش اینترنت در جهان موجب تحول بنیادین در فعالیت های تجاری شد هاست. کسب و کار الکترونیک روش جدیدی در انجام امور بازرگانی می باشد که به واسطه ان تاجران قادرندمحصولات و خدمات خود را به شکل تمام وقت و در سرتاسر جهان عرضه کنند. در واقع هرگونه فعالیت تجاریو مالی بین موسسات و افرا د به صورت الکترونیکی در حیطه کسب و کار الکترونیکی می باشد. امروزه کشورهایپیشرو در فناوری و تکنولوژی درصدد تبدیل شهرهای سنتی به شهرهای الکترونیکی می باشند. شهرالکترونیکی شهری است که در ان زمینه ارتباطات و تعاملات فی مابین همه ی شهروندان و تجار و سازمان هافراهم می باشد بنابراین محدودیت های یک شهر عادی و سنتی وجود ندارد.فعالیت ها در شهر الکترونیکمبتنی بر اینترنت و سیستم های الکترونیکی می باشد. در چنین شهری ضرورتی ندارد مردم برا ی انجام کارهایروزمره خود مانند اموزش و پرداخت قبوض و خرید و فروش و ... وقت خود را در ترافیک و صف بانک هدردهند طرح اقتصاد مقاومتی طرحی بسته و درون گرا نیست بلکه یک اقتصاد پویا و روان است. از طرفی اقتصادمقاومتی در واقع بهینه هزینه کردن و بیشتر سود بردن است که در این راستا کسب و کار الکترونیک نقشویژه ای دارد. با توجه به اهمیت دو مقوله کسب و کار الکترونیک و شهر الکترونیک در این مقاله سعی شدهابتدا مزایا و چالش های پیش روی کسب و کار الکترونیک در شهر الکترونیک بررسی شود و سپس کارهاییکه در این دو زمینه در ایرا ن انجام داد ه شده بررسی می شود سپس نقش صادرا ت در کسب و کا ر الکترونیکبررسی شده و در پایان به اهمیت توجه به امنیت اطلاعات در کسب و کار الکترونیک پرداخته می شود.

کلیدواژه ها

کسب و کار الکترونی ک، شهرالکترونیک، اقتصاد مقاومتی، صادرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.