مطالعه تحلیلی آمادگی صنعت بانکی در زمینه تحول فناورانه بانک های کشور

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت امور مالی، تجارت، بانک، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MFTCONF07_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 591
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهلا اجل افشار

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - بازرگانی بین الملل ، دانشگاه ازاد اسلامی، واحد الکترونیک

سعید مرادی

استادیار گروه علوم ترببتی، واحد اسلامشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، اسلامشهر، ایران

فرزاد آسایش

استاد یار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

فاطمه نادعلیزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - بازرگانی بین الملل ، دانشگاه ازاد اسلامی، واحد الکترونیک

فرح بیراتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - بازرگانی بین الملل ، دانشگاه ازاد اسلامی، واحد الکترونیک

ریحانه محمودیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - بازرگانی بین الملل ، دانشگاه ازاد اسلامی، واحد الکترونیک

چکیده

دغدغه تحولات فناورانه به عنوان فرصت و تهدیدات بالقوه، دامنه بحث کنفرانس ها و انجمن های جهانی اقتصاد، دولت ها،موسسات علمی، مدیران و موسسات پژوهشی، در خصوص تاثیر نوآوری فناورانه را فراهم آورده است.در سالهای اخیر، گرایشهای عمده دنیای فناورانه معطوف به بازاریابی میکروها، تجربه کاربر، برند شدن، تبلیغات هدفمند، تبلیغات بومی، محتوایهوشمند، افزایش رابط های کلامی، بازاریابی ویدئویی، راه های جدید اتصال و ارتباط حرفه ای، زندگی با B۲􀀀، اتصال و ارتباطات فناورانه ی با تجربه آفلاین، زندگی فناورانه با مدیریت رخدادها و .. می باشد، تمامی صنایع برای همگام شدن با تحولفناورانه، نیاز به شناسایی و درک روند فعلی و نوآوری های آینده دارند. صنعت بانکداری نیز از این قاعده مستثنی نیست، علیالخصوص در دنیای رقابتی امروز، بانک ها به دنبال کسب مقام پیشرو در این زمینه بوده و در سوار شدن بر موج تحول فناورانه ازیکدیگر سبقت می گیرند.بر این اساس، چارچوبی جهت سنجش آمادگی بانک های تجاری کشور در تحول فناورانه مورد نیازاست. این مقاله سعی دارد این چارچوب را جهت استفاده بانک های کشور ارائه نماید و با مورد مطالعه قراردادن امتیازات کسبشده بانک ها، بتوان چالش ها و ضعف های آنها را در ورود به دنیای جدید فناورانه شناسایی کرده و در خصوص سیاستگذاریمتناسب جهت رفع آن موارد، سرمایه گذاری نمود. قابلیت های رهبری و فناورانه، پیش زمینه های آمادگی بانک های تجاریکشور در حرکت به سوی این مهم بوده که مستلزم مدل کسب و کار فناورانه، فرآیندهای فناورانه، قوانین فناورانه، تجربهفناورانه مشتری، محیط کار فناورانه، مشتری فناورانه و کارکنان فناورانه می باشند. قابلیت های رهبری، قابل بررسی در حوزههای سرمایه گذاری فناورانه، اخلاق فناورانه، استراتژی فناورانه، فرهنگ فناورانه، رهبری فناورانه، حکمرانی فناورانه، مهارت هایفناورانه و مدیریت استعداد فناورانه، مدیریت ریسک بوده و قابلیت های فناورانه را می توان در حوزه های محصولات و خدماتفناورانه، تحقیق و توسعه فناورانه، تحلیل داده و بیگ دیتا، زنجیره تامین فناورانه، مدیریت دانش فناورانه، مدیریت نوآوریفناورانه، مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات، امنیت فناورانه و کانال های فناورانه جستجو کرد.

کلیدواژه ها

سنجش آمادگی فناورانه، تحول فناورانه ، بانکداری فناورانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.