بررسی دیدگاه فعالان کشاورزی به کاربرد فناوری اطلاعات در افزایش بازده تولید بخش کشاورزی مورد کاوی استان فارس
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: همایش ملی مدیریت کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCAMJAHROM01_278
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1113
نویسندگان
شرکت مدیریت زنجیره تامین اکسیر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
مدیرارشد شبکه بازاریابی فارمسل
چکیده
روند جهانی شدن توسعه کشاورزی را با چالشهای عمیق و گسترده ای رو به رو کرده است روند فزاینده جهانی شدن تجارت محصولات کشاورزی و رقابت گسترده در این زمینه که چارچوب معادلات بازار را دگرگون ساخته است تمامی اجزای صنعت کشاورزی را دستخوش تحولات اساسی و ساختاری خواهد کرد تاثیر عوامل زیست محیطی و تغییرات آب و هوایی نیز که تحولات اساسی را درکشاورزی ایجاد کرده اند در آینده نزدیک به طور حتمی بیشترین تاثیر مخرب خود را برفعالیت های کشاورزی خواهد گذاشت نشانه های این تغییرات در خشکسالی های طولانی مدنپت و تغییرات اقلیم در کشور ایران نیز به خوبی مشاهده می شود با عنایت به دو مولفه فوق الذکر در دهه اینده فعالان عرصه کشاورزی به رغم عدم آمادگی با چالشهای فزاینده و غیرقابل پیش بینی روبرو خواهند شد. جهانی شدن در عرصه اطلاعات و اطلاع رسانی نیز یک فرصت طلایی برای کشاورزان به منظور کسب آمادگی و پاسخ گویی به چالشهای فوق الذکر فراهم نموده است.کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات، کشاورزی، سیستم مدیریت اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.