آزمون و ارزیابی تاثیر فرایند پوشش دهی بذر مونوژرم جغندرقند با روش پلتینگ بر ضریب کرویت آن جهت بهبود مکانیزاسیون کشت بذر

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی مدیریت کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: NCAMJAHROM01_270
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1563
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین مشکات

سرپرست بخش ماشین های کشاورزی هنرستان کشاورزی شهید دکتر بهشتی ارومیه

مجید علینژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده

در کشت مکانیزه بذر منوژرم چغندر قند فاصله قرارگیری بذرها برروی دریفهای کاشت و همچنین فاصله یکنواخت ردیفهای کاشت با یکدیگر و از طرف دیگر عدم وجود محل نکاشت مهمترین عوامل جهت افزایش راندمان محصولی می باشد یکی از موثرترین فاکتورهای تاثیرگذار بر دقت کشت مکانیزه ضریب کرویت بذر می باشد که بطور مستقیم بریکنواختی حرکت بذر در دستگاه کارنده و عملکرد دستگاه کارنده تاثیر گذار است دراین تحقیق جهت افزایش ضریب کرویت بذر مونوژرم چغندر قند از دستگاه ساخته شده پلتینگ بذر استفاده شده است که با استفاده ازنیروی گریز ا زمرکز فرایند پوشش دهی را انجام می دهد در بررسی ها و ارزیابی های انجام یافته به این نتیجه رسیده شده که این روش در مقایسه با سایر روشهای موجود با توجه به نحوه انجام فرایند پوشش دهی به لحاظ عملکردی و زمانی بسیار موثر می باشد.

کلیدواژه ها

منوژرم، پوشش دهی، ضریب کرویت، کشاورزی دقیق، پلتینگ، گریز از مرکز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.