شناسایی گونه های مگس مینوز Dip.: Agromyzidae و پارازیتوئیدهای آنها در شهرستان خنج
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: همایش ملی مدیریت کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCAMJAHROM01_256
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1135
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حشره شناسی کشاورزی
گروه حشره شناسی کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحدجهرم
گروه حشره شناسی کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحدجهرم
چکیده
مگسهای مینوز خانواده Agromyzidae از خسارت زاترین دوبالان بوده که د رمرحله لاروی با تغذیه در داخل بافت گیاهی از برگها تغذیه و ایجاد دالان هایی نموده که این امر موجب کاهش فتوسنتز و عملکرد می گردد شناسایی تنوع مگس ها و زنبورهای پارازیتوئید خانواده Agromyzidae از فروردین 88 لغایت خرداد ماه 1389 درمنطقه شهرستان خنج به طول انجامید بطوری که با جمع آوری برگهای آلوده مینوز از روی گیاهان زراعی و غیرزراعی و پرورش آنها د رمجموع 3 گونه مگس مینوز Liriomyza Ophiomyia phaseoli و Chromatomyia horticola ,sativae و 11 گونه زنبور پارازیتوئید از خانواده Euliophidae که شامل Diaulinopsis arenaria Crawford ,Cirrospilus vittatus Walker 1838 ,Cirrospilus variegates Masi 1907 D.poppoea ,D.isaea Walker 1838 ,D. crassinervis Erdos 1958 ,Diglyphus begini Ashmead 1904 ,1912 Neochrysocharis ,Hemiptarsenus zilahi-sebessi Erdos 1951 ,D. pulchripes Crawford 1912 ,Walker 1848 Pediobius acantha Walker 1839 و formosa Westwood 1833 شناسایی گردید که یک گونه مگس Ophiomyia phaseoli و دو گونه زنبور Pediobius acanthi و Diglyphus begini برای اولین بار از ایران گزارش می گردد.کلیدواژه ها
مینوز، ,Eulophidae ,Agromyzidae، خنج، فارس ، ایرانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.