تعیین الگوی کشت بهینه محصولات با استفاده از برنامه ریزی خطی شهرستان بشرویه

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی مدیریت کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: NCAMJAHROM01_203
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 821
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شفیعی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی

چکیده

درمناطق خشک و نیمه خشک مانند اکثر نقاط ایران اب مهمترین عامل محدود کننده توسعه کشاورزی می باشد بنابراین مهمترین مسئله درمدیریت آب عبارت است از ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضای اب و با توجه به اینکه ارزش اقتصادی آب ارتباط مستقیمی با الگوی کشت محصولات زراعی و تراکم آنها داشته و این الگو طی سالهای بهره برداری دستخوش تغییرات زیادی می شود بایستی با بررسی این تغییرات در کلیه مناطق کشور وضعیت موجود آب از نظر الگو و تراکم با شرایط پیشنهادی مقایسه گردد. فعالیت های کشاورزی از شاخصهای مهم توسعه درکشورهایی همچون ایران محسوب می گردد هرگاه تخصیص منابع در سطح تولید کنندگان و بنگاههای اقتصادی به حالت غیربهینه ای صورت گیرد نمی توان انتظار داشت که منابع در سطح کلان بصورت کارا تخصیص یابد درکشاورزی ایفتن الگوی کشت زراعی بهینه با هدف کسب سود خالص حداکثر و با درنظر گرفتن محدودیت هایی مانند منابع آب خاک نیاز منطقه قیمت تمام شده و غیرپیچیده بوده و با روشهای معمول مانند سعی و خطا نمی توان یقیننمود که آیا ترکیب کشت پیشنهادی دارای حداکثر سود دهی خواهد بود یا نه.

کلیدواژه ها

الگوی کشت، برنامه، برنامه ریزی خطی، محدودیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.