بررسی تعارض شغلی و میزان تاثیرآن در سلامت مراکز آموزشی درمانی شهر زنجان
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: ICMT02_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 614
نویسندگان
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان، زنجان، ایران دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان ، زنجان، ایران.
استادیار پایه ۲۱، گروه مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبریز، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، زنجان، ایران دانشجوی دکترای مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد واحد تبریز ، زنجان، ایران.
چکیده
زمینه و هدف: وقوع تعارض در مشاغل درمان که مستلزم تعاملات گسترده با افراد مختلف است، امری طبیعی و اجتناب ناپذیر تلقی می شود. بیمارستانها به عنوان مهمترین سازمان ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی، مر کز ارتباط با گروه های مختلف کارکنان ، بیماران و سازمانهای مختلف است. بنابراین برخوردها و تضادهای مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد . این پژوهش با هدف بررسی تعارض شغلی و میزان تاثیر آن در سلامت مراکز آموزشی درمانی شهر زنجان انجام شده است. مواد و روشها: مطالعه حاضر به روش توصیفی – تحلیلی به صورت مقطعی در سال ۱۳۸۹ انجام شد. برای انتخاب نمونه مناسب از روش نمونه گیری تصادفی استفاده شد. تعداد نمونه پژوهش شامل ۱۶۰ نفر از کادر درمانی و پشتیبانی بیمارستانهای شهر زنجان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی زنجان بودند که نهایتا ۱۴۷ نفر با نرخ بازگشت۹۱/۸٪ پرسشنامه ها را تکمیل نمودند. برای سنجش روا یی پرسشنامه، از روش قضاوت خبرگان و جهت سنجش پایایی از روش آزمون - باز آزمون استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ انجام شد. نتایج : میزان تعارض در بیمارستانهای شهر زنجان در حد متوسط بود ( میانگین۲/۷۳ از ۵ امتیاز ). عوامل فردی در میان کادر درمانی ( ۲/۷۵)، بیشتر از عوامل سازمانی (۲/۷۱) در ایجاد تعارض تاثیر داشت. نتیجه گیری: وجود تعارض در بیمارستانها امری بدیهی و غیر قابل اجتناب است. بنابراین، در جهت حل تعارض، مشکلات باید تعریف شده، دلایل تجزیه و تحلیل گردیده و موقعیتها و یا افرادی که باعث ایجاد تعارض می شوند، می بایست اصلاح گردند .کلیدواژه ها
تعارض، سلامت، مراکز آموزشی درمانی ، زنجان.مقالات مرتبط جدید
- تحلیلی بر روند مدیریت اماکن ورزشی در ایران طی سه دهه اخیر
- دلیل جذب گردشگران عربستان به خدمات زیبایی شیراز
- Long -Term Effects of Nature -Based Therapeutic Interventions on Tumor Growth and Metastasis -Related Gene Expression: A Comprehensive Review of Animal Cancer Models
- ارائه مدل مفهومی برنامه ریزی گردشگری سلامت با رهیافت برنامه ریزی تعاملی
- پتانسیل های گنبدهای نمکی، غارهای نمکی و اتاق های نمک در توسعه توریسم درمانی و گردشگری سلامت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.