بررسی سیر تحول صنعت گردشگری همراه با تغییرات تکنولوژیکی ، نوآوری و خلاقیت

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: ICMT02_018
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 711
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی لوافان

دکتری مدیریت منابع انسانی، رئیس هیات مدیره مجمع امور میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان

چکیده

تغییر در جهان یک امر بدیهی است و سکون و ایستایی هم از نظر زمانی و هم مکانی غیرممکن است و هیچ پدیده ای در جهان نمیتواند بدون تغییر باشد. تغییرات بطور کلی می توانند مثبت و یا منفی باشند. سودمندی تغییرات زمانی مشخص می شود که بتوانند در پدیده ها و پیامدهای اجتماعی اثرات مثبت بگذارند. تغییرات همانند بحران ها و یا وقایع غیرمترقبه زیان آور باعث صدمه بر پیکر جوامع جهانی خواهد شد. تغییرات تکنولوژیکی و نوآوری نیز به همین شکل می تواند مثبت یا منفی باشند. در بحث هزینه و فایده گاهی برای تغییرات تکنولوژیکی چنان هزینه ای پرداخت می شود که فایده و انتفاع آنها را می پوشاند. اگر تغییرات تکنولوژیکی باعث تغییرات اقلیمی گردد؛ به عنوان مثال آلودگی محیط زیستی ایجاد کند و یا باعث اثرات زیان بار تغییرات اقلیمی مثل گرمایش زمین شود، این تکنولوژی ولو باعث رشد و توسعه اقتصادی گردد، باعث زیان های به شدت خطرناک اجتماعی خواهد شد. زمانی صنعت گردشگری از تغییرات تکنولوژیکی و نوآوری منتفع می شود که موجب سودمندی در تمام ابعاد منجمله اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و محیط زیستی گردد. صنعت گردشگری از تغییرات مثبت و نوآوری بهره مند شده و از این تغییرات جهت آسایش، راحتی و امکانات بیشتر متقاضیان و عالقمندان به سفر بکار گرفته شده است. تغییرات تکنولوژیکی، نوآوری و خلاقیت در صنعت گردشگری باعث پویایی و شکوفایی این صنعت شده است. سازمان هایی که توانسته اند همگام با این تغییرات قدم بردارند موفق بوده اند. در این پژوهش تغییرات تکنولوژیکی و نوآوری دراین صنعت از طریق منابع و دانسته ها از مقالات موجود و مطالعه کتابخانه ای، مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

تغییرات تکنولوژیکی، نوآوری، خلاقیت، صنعت گردشگری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.