تعیین تاثیر مشارکت الکترونیک بر پیش بینی بازیابی خدمات(مطالعه:کارکنان سرپرستی بانک صادارات شرق تهران )

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: ICMT02_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 940
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا نعمت الهی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

چکیده

پژوهش حاضر به هدف بررسی تاثیرات مشارکت الکترونیک بر پیش بینی بازیابی خدمات است که طبق تعریف مشارکت الکترونیک به مفهوم بکارگیری فناوری ها برای فراهم ساختن امکان مشارکت پایین به بالای شهروندان در امور عمومی و توانمندسازی شهروندان برای مشارکت فعال از طریق در دسترس قرار دادن اطالعات و آگاه ساختن آنها است و در ای تحقیق منظور از مشارکت الکترونیک نمره ای است که آزمودنی ها به پرسشنامه استاندارد مشارکت الکترونیک شهروندان می دهند.و بازیابی خدمات در این تحقیق منظور از بازیابی خدمات نمره ای است که آزمودنی ها به پرسشنامه محقق ساخته بازیابی خدمات که توسط پژوهشگر و با نظارت اساتید خبره این بحث تنظیم می شود، می دهند.از این سو سعی در مشخص کردن تاثیر سودآور بودن فعالیت مشارکتی در مشارکت الکترونیک بر پیش بینی بازیابی خدمات و تعیین تاثیر تصور ذهنی از پیامدهای مشارکت در مشارکت الکترونیک بر پیش بینی بازیابی خدمات داریم. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل ۸۸۴ نفر از کارکنان سرپرستی بانک صادرات شرق تهران می باشد. از آنجا که جمع آوری اطالعات از این جامعه آماری بزرگ، از عهده این مطالعه خارج است، لذا به نمونه آماری کوچک تری بسنده می شود .نمونه آماری از آنجا که مطالعه کل جامعه آماری برای پژوهشگر امکان پذیر نمی باشد، معموال از طریق مطالعه نمونه و پیدا کردن خصوصیات آن و تعمیم این خصوصیات به جامعه آماری می توان خصوصیات و روابط پدیده ها را در جامعه پیدا کرد. در تحقیق حاضر حجم نمونه بر اساس جدول مورگان ۲۶۲ نفر به دست آمده است که با استفاده از روش نمونه گیری ساده و قرعه کشی برای هر یک از اعضای جامعه شماره با کدی تهیه شد و سپس شماره ها بر روی تکه هایی از کاغذ نوشته شده است و تکه های کاغذ در ظرفی قرار داده می شوند و خوب به هم زده می شوند، سپس نمونه ای با حجم معین از آن انتخاب می شود.در نهایت با تحلیل داده ها با نرم افزار spss به این نتیجه رسیدیم که مشارکت کارمندان از طریق الکترونیک بر پیش بینی بازیابی خدمات تاثیر مثبت و معنا داری دارد.

کلیدواژه ها

مشارکت الکترونیک،بازیابی خدمات،توانمند سازی،افزایش بهره وری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.