بررسی تاثیر مبارزه شیمیایی برکنترل علفهای هرز در روش بی خاک ورزی در کشت گندم در شمال خوزستان
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: همایش ملی مدیریت کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCAMJAHROM01_105
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1035
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی
استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد
مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی
چکیده
بی خاک ورزی روشی مرسوم در کشاورزی پایدار در کشورهای توسعه یافته می باشد که طی سالهای اخیر در کشور ما نیز به دلیل فوایدی که برانها مترتب است مورد استقبال کشاورزان و دست اندرکاران بخش کشاورزی قرارگرفته است اما مسئله وجود علف هرز در روش بی خاک ورزی در مقایسه با روشهای مرسوم که آن را به عدم برهم زدن خاک نسبت میدهندن باعث شده که برای کنترل و رفع آن اقداماتی انجام شود برهمین اساس جهت بررسی تاثیر مبارزه شیمیایی بر کنترل علفهای هرز در روش بی خاک ورزی آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی با 4 تیمار در 3 تکرار طی سال زراعی 89-88 پس از برداشت ذرت دانه ای در اراضی کشت و صنعت شهید رجایی شهرستان دزوف انجام گردید. فاکتورها عبارت بودند از: الف) کشت به روش بی خاکورزی در دو سطح که شامل: درروی پشته a1 و 2) در جوی و روی پشته a2 ب) کنترل علفهای هرز در دو سطح که شامل: 1) استفادها ز سموم شیمیایی در کنترل علفهای هرز b1 و 2) عدم استفاده از سموم شیمیایی در کنترل علفهای هرز b2. برای کاشت گندم از دستگاه کاشت مستقیم شرکت گاسپاردو ساخت کشور ایتالیا استفاده شد.کلیدواژه ها
گندم، بی خاکورزی، علف هرز، مبارزه شیمیایی، کاشت مستقیممقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.