بررسی رابطه کمال گرایی و شادکامی با رضایت زناشویی در بین دانشجویان دانشگاه های شهر رشت
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN03_291
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 891
نویسندگان
استادیار گروه روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، تنکابن، ایران
استادیار گروه روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، رشت، ایران
کارشناس ارشد روانشناسی، موسسه آموزش عالی و غیرانتفاعی غیردولتی کوشیار، رشت، ایران
چکیده
رضایت زناشویی از مهمترین عواملی است که میتواند دارای اثرات مثبت و منفی قابل توجهی بر روابط طرفین داشتهباشد و زندگی آنها را تحت تاثیر قرار دهد. از اینرو در تحقیق حاضر رابطه بین متغیرهای کمال گرایی و شادکامی بامیزان رضایتمندی زندگی زناشویی در دانشجویان متاهل شهر رشت مورد بررسی قرار گرفته است. در این راستا نمونه-ای به اندازه ۱۵۰ نفر از بین دانشجویان متاهل شهر رشت به صورت در دسترس انتخاب کرده و به هریک از آنهاپرسشنامه های رضایت زناشویی انریچ، کمالگرایی هیل و شادکامی آکسفورد داده شده است. پس از تکمیل پرسشنامه-ها، نتایج با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۴ و بر اساس روش ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی چندگانه گام به گام مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج همبستگی پیرسون نشان داد که بین رضایتمندی زندگی زناشویی و کمال گرایی دانشجویان رابطه معکوس و معنادار (r=/۳۵۴, p,-value=۰/۰۰۰) و بین رضایتمندی زندگی زناشویی و شادکامی رابطه مستقیم و معنادار گزارش شد (r=۰/۲۵۸, p-value=۰/۰۰۱). علاوه بر آن نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون خطی بیانگر قدرت پیش بینی مناسب متغیرهای کمال گرایی و شادکامی در میزان رضایت مندی زندگی زناشویی است.و بین رضایتمندیکلیدواژه ها
کمال گرایی، شادکامی، رضایت زناشوییمقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوش مصنوعی در افزایش کیفیت آموزش در سیستم آموزش عالی
- مروری بر مدلهای بهرهوری پژوهشی و ارائه یک مدل مفهومی با رویکرد ارزیابی عملکرد در دانشگاههای علوم پزشکی
- بهره وری پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی؛ دیدگاه ها و چالشها
- بررسی تاثیر بحرانهای اقتصادی بر سلامت روانی جامعه
- تاثیر آموزش مجازی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی استان فارس
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.