باز زنده سازی و تغییرکاربری خانه های تاریخی در راستای توسعه گردشگری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین همایش ملی بازآفرینی شهری در شهر ایرانی
- کد COI اختصاصی: URIC01_119
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1278
نویسندگان
استادیار معماری، مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، بوئین زهرا، قزوین، ایران،
مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئینزهرا، قزوین، ایران
مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئینزهرا، قزوین، ایران
چکیده
باز زنده سازی و تغییرکاربری خانه های تاریخی، جان تازه ای به فعالیتهای شهری و توسعه گردشگری می بخشد. مرمت و باز زنده سازی تغییرات چشمگیری را حتی در اقتصاد و اجتماع آن شهر یا منطقه پدید می آورد زیرا با مرمت بناهای تاریخی موجب افزایش بازدیدکنندگان و توریستها شده و این خود باعث رونق اقتصادی آن شهر و در ابعاد بزرگتر باعث رونق و کمک به اقتصاد کشور از طریق توسعه گردشگری میشود. بناها و خانه های تاریخی را میتوان در ابتدا مرمت و سپس به آن تغییر کاربری نسبت داد که این امر نیز به نوبه خود باعث آشنایی مردم با بناهای فراموش شده و توجه آنان به ارزش و اعتبار این نوع بناها میشود و همان گونه که گفته شد در آخر موجب توسعه گردشگری می گردد. در این تحقیق از روش توصیفی - تحلیلی استفاده شده است و روش گردآوری مطالب کتابخانه ای و مقالات اینترنتی میباشد. در پژوهش پیش رو به بررسی باززنده سازی و تغییر کاربری خانه های تاریخی پرداخته شده است و پیامدهای توسعه گردشگری آن مورد بررسی قرارگرفته است و نتایج حاکی از آن است که این تغییرکاربری ها دارای معایب و مزیت هایی است که در انتها در چهارچوب جدول سوات آورده شده است. باز زنده سازی و تغییر کاربری موجب توسعه گردشگری شده و به رونق آن منطقه کمک میکند.کلیدواژه ها
باز زنده سازی، خانه های تاریخی، توسعه گردشگری، تغییر کاربریمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.