سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی مدیریت کشاورزی
کد COI مقاله: NCAMJAHROM01_042
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 754
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهره گیری ا زمدیریت تلفیقی آفات Integrated Pest Management گامی موثر درجهت دستیابی به کشاورزی پایدار
چکیده مقاله:
نقش طبیعت و منابع طبیعی در حیات اقتصادی و اجتماعی انسان ها و اهمیت ویژه آن در رابطه با کشاورزی و محیط زیست امری غیرقابل انکار است مساله ای که کشور های جهان با آن مواجه هستند تامین امنیت غذایی برا یجمعیت در حال افزایش می باشد با مطرح شدن دیدگاههای توجه به محیط زیست و لزوم در پیش گرفتن سیاست ها و رویه های اصلاحی در زمینه حفاظت محیط زیست در بخش کشاورزی صحبت از نوع جدیدی از کشاورز با عنوان کشاورزی جایگزین و کشاورز پایدار و کم نهاده است درانی نوع کشاورزی سیستمهای پایدار را جایگزین کشاورزی تخریب کننده منابع و محیط زیست می گردد برای دستیابی به این مهم کشورهای جهان از شیوه های مختلفی استفاده می کنند در کل پایداری کلمه ای است که امروزه بطور گسترده در کلیه محافل به منظور توصیف جهانی کهدرآن نظامهای انسانی و طبیعی تواما بتوانند تا آینده دور ادامه حیات دهند به کارگرفته می شود.
کلیدواژه ها:
مدیریت تلفیقی آفات، کشاورزی پایدار، توسعه پایدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/122760/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آستانی، سجاد و رنجبرضرابی، الهام،1390،بهره گیری ا زمدیریت تلفیقی آفات Integrated Pest Management گامی موثر درجهت دستیابی به کشاورزی پایدار،همایش ملی مدیریت کشاورزی،جهرم،،،https://civilica.com/doc/122760
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، آستانی، سجاد؛ الهام رنجبرضرابی)
برای بار دوم به بعد: (1390، آستانی؛ رنجبرضرابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.