ارزیابی عملکرد فنی و زیست محیطی بیل مکانیکی Komatsu P.C 200در ساخت پروفیل عرضی استانداردمطالعه موردی : (حوزه شنرود - سیاهکل)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_812
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2240
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان
دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان
استادیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان)
چکیده
این تحقیق به منظور ارزیابی عملکرد بیل مکانیکی Komatsu P.C 200 در ساخت پروفیل عرضی استاندارد در کلاسه های شیب مختلف، و بررسی اثر شیب دامنه بر مشخصات پروفیل عرضی و همبستگی بین مشخصات پروفیل عرضی صورت گرفت. برای انجام این کار 30 نمونه پروفیل عرضی که در سه کلاسه شیب (30-10، 50-30 و 70-50 ) که در جنگل های سری 7 حوزه شنرود واقع شده بود، برداشت شد. این کار به کمک شاخص و شیب سنج انجام شد. نتایج آزمون Tukey نشان داد که بین عرض بستر، شیب و طول شیروانی خاکریزی در کلاسه شیب مختلف اختلاف معنی داری وجود نداشت. نتایج آزمون t نشان داد که عرض بستر و زاویه خاکبرداری و خاکریزی جاده های احداث شده با بیل مکانیکی در تمامی کلاسه های شیب بیشتر از حد استاندارد (5/5 متر) بوده است و در کلاسه شیب (30-10) درصد اختلاف معنی داری بین عرض بستر است و در کلاسه شیب (70-50) درصد اختلاف معنی داری بین زاویه خاکبرداری و خاکریزی جاده های احداث شده با بیل مکانیکی وجود داشت. در مقایسه بین مشخصات پروفیل عرضی ساخته شده توسط بیل مکانیکی و پروفیل عرضی استاندارد مشخص شد که متوسط میزان استاندارد بودن پروفیل عرضی ساخته شده توسط بیل مکانیکی 12/90 درصد بوده استکلیدواژه ها
بیل مکانیکی، پروفیل عرضی استاندارد، کلاسه شیب، عرض بستر، زاویه خاکبرداری و خاکریزیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.