برنامه ریزی و چالش های منابع انسانی نظام آموزش و پرورش (مورد مطالعه: آموزش و پرورش شهرستان خوسف استان خراسان جنوبی)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین همایش تدبیر علوم مدیریتی، تربیتی، اجتماعی و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: MEPCONF03_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 503
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فائزه محمداسمعیلی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران

صمد برزویان

استادیار اقتصاد آموزش، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران

علی سیفی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی دانشگاه تهران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف طبقه بندی و تعیین چالش های منابع انسانی نظام آموزش و پرورش انجام شد.روش پژوهش به لحاظ هدف، کاربردی؛ به لحاظ گردآوری اطلاعات، از نوع کیفی و به روشپدیدارشناسی بوده است. جامعه آماری پژوهش مدیران و کارشناسان آموزش و پرورش شهرستان خوسفاستان خراسان جنوبی بود. روش نمونه گیری به روش غیر احتمالی و هدفمند و تا سطح اشباع بود. برایناساس ۱۲ نفر که با هدف پژوهش همخوانی بیشتری داشتند به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند.به منظور گردآوری داده ها از مصاحبه بدون ساختار استفاده شد. روایی داده های کیفی با استفاده ازروش های درگیری طولانی مدت (غرقه سازی)، تائید به وسیله افراد موردمطالعه استفاده شد. پایایی داده هابه وسیله کدگذاری توسط کدگذار دوم و بازکدگذاری توسط پژوهشگر تائید شد. داده های کیفی با استفادهاز روش ۷ مرحله ای کلایزی مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. بر اساس نتایج تحلیل داده ها چالش هایمنابع انسانی نظام آموزش و پرورش در دو حیطه درون سازمانی شامل جذب منابع انسانی، انتصاب و بهکارگماری، آموزش و بهسازی، جبران خدمت، ارزشیابی عملکرد و تمرکز سازمانی و حیطه برون سازمانیشامل تغییرات محیطی، قوانین استخدامی، مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی، اجتماعی و مشکلاتسیاسی شناسایی شدند.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی، چالش های منابع انسانی، آموزش و پرورش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.