مقایسه استاندارد های کمپوست در ایران و کشور های در حال توسعه و پیشرفته
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_737
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2005
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران
چکیده
مزیت استفاده از کمپوست در کشاورزی و افزایش قابلیت حاصلخیزی خاک امری است که به خوبی ثابت شده است. بیش از 50 درصد پسماندهای شهری در کشور های در حال توسعه به آسانی قابلیت تبدیل به کمپوست را دارند. از این رو جهت اطمینان از استفاده کمپوست در خاک باید استانداردهایی وجود داشته باشد تا سلامت انسان و محیط زیست را به هنگام تصفیه و استفاده از زباله های آلی حفظ نماید. استانداردهای منطقه ای مختلفی برای کیفیت کمپوست در کشورهای در حال توسعه و پیشرفته وجود دارد اما مباحث مشترکی که در اغلب استاندارد ها بحث می شوند عبارت است از: ویژگی های فیزیکی و شیمیایی، حدود مجاز فلزات سنگین، عوامل بیماری زا و سمی، درجه رسیدگی و اثر بر رشد گیاه. در این تحقیق مقایسه ای بین مباحث مشترک استانداردهای کمپوست در ایران و دیگر کشورهای در حال توسعه و پیشرفته انجام گرفته است و پیشنهاداتی جهت رشد استانداردهای کمپوست ایران ارائه شده استکلیدواژه ها
استاندارد، کمپوست، کشورهای در حال توسعهمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.