بررسی و مقایسه منابع تولید انرژی در مدیریت پسماند
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_654
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1422
نویسندگان
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد
چکیده
توسعه صنعتی جهان و پیدایش فناوریهای نوین در حوزه های مختلف، نیاز روز افزون انرژی را در پی خواهد داشت. از اینرو تولید انرژی لازم به حالت های مختلف گامی مهم در جهت پیشرفت و ترقی صنعتی به شمار می رود. از طرفی محدودیت استفاده از انرژیهای فسیلی بخاطر آلودگیهای محیط زیستی و محدودیت منابع باعث شده که تولید انرژی از روشهای دیگر از قبیل انرژی خورشیدی ، انرژی باد و انرژی حاصل از مدیریت پسماند، به روشهای مهندسی و بهداشتی از اهمیت ویژه ای برخوردار گردد. رشد استفاده از زباله شهری بعنوان منبع انرژی، سالانه معادل 6/7 درصد است. امروزه در بسیاری از کشورهای پیشرفته بخشی از انرژی مورد نیاز شهرها از طریق تبدیل پسماندهای شهری به انرژی تامین می شود. سهم زباله های شهری از تامین انرژی اولیه جهان 2/1 درصد کل انرژیهای تجدید پذیر است و تکنولوژیهای مختلفی در زمینه تولید بیوگاز وجود دارد که مهمترین آنها عبارتند از: دفن مهندسی و بهداشتی، هاضم های بی هوازی (Anaerobic digesters) در این تحقیق روشهای مذکور مورد بررسی قرار گرفته و مشخصات نیروگاه بیوگاز مشهد نیز ارائه شده است. لازم به ذکر است در حال حاضر 2500 مگاوات برق تولیدی در جهان حاصل از استحصال گاز مراکز دفن است. روشهای پیشرفته دیگری در زمینه استحصال انرژی از پسماند وجود دارد از قبیل: زباله سوز(Incinerator) ، سوخت جایگزین (RDF) ، پلاسما (plasma) . در این تحقیق روش های مختلف تولید انرژی مواد ارزیابی ومورد تجزیه تحلیل فنی قرار گرفته استکلیدواژه ها
انرژی ، مدیریت پسماند ، بیوگازمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.