بررسی تاثیر تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی بر قصد پذیرش موبایل بانک با نقش میانجی مشارکت مشتری (مطالعه موردی: مشتریان موبایل بانک صادرات اهواز)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CECCONF12_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 857
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور
چکیده
امروزه اهمیت بانکداری الکترونیک بر کسی پوشیده نیست و برای ایمن سازی و جلب مشارکت کاربر جهت استفاده از این خدمات بانکداری لازم است که مطالعات گسترده ای برای جهت دهی و برنامه ریزی درست آن صورت گیرد. از انجایی که پذیرش اولیه موبایل بانک در ابتدا میتواند خیلی تاثیر گذار باشد به گونه ای که کاربر قصد ادامه استفاده را داشته یا نداشته باشد لذا شناسایی متغیرهایی که بر جهت دهی مثبت و افزایش قصد اولیه پذیرش موبایل بانک تاثیر دارند، حایز اهمیت است با توجه به این مطالعه هدف اصلی این مطالعه بررسی تاثیر تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی بر قصد پذیرش موبایل بانک با نقش میانجی مشارکت مشتری می باشد. به منظور جمع آوری اطلاعات پرسشنامه، در میان۳۸۴ نفر از مشتریان موبایل بانک صادرات اهواز، به روش تصادفی متناسب با حجم توزیع و پرسشنامه به طور تصادفی در بین نمونه توزیع گردید. برای بررسی روایی پرسشنامه از روش اعتبار محتوا و اعتبار سازه استفاده شده است. جهت محاسبه پایایی، ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه ۰/۸۹۷ محاسبه گردید واز طریق مدل یابی معادلات ساختاری، فرضیه ها مورد آزمون قرار گرفتند. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از جهت شیوه جمع آوری اطلاعات پیمایشی محسوب می شود.کلیدواژه ها
تبلیغات دهان به دهان الکترونیکی، پذیرش موبایل بانک، مشارکت مشتریمقالات مرتبط جدید
- بررسی عددی تاثیر لایه مرزی بر عملکرد انتقال حرارت و افت فشار در مبدل های حرارتی
- Quantitative Insights into G Protein Signaling: A Review of Recent SPR Methodologies and Discoveries
- استفاده از دو الگوریتم رمزنگاری AES و DES در راستای افزایش امنیت اطلاعات در شبکه های حسگر بیسیم
- پیشنهاد الگوریتم های بهینه سازی برای طراحی گراف های پیچیده با استفاده از شبکه های مولد (GAN)
- طراحی و ارزیابی مدل های تحلیلی برای تسریع فرایند های تصمیم گیری در تحلیل داده های بزرگ به کمک تکنیک یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.