سنتز کاتالیست 2CuO-CeO به روش رسوب همگن جهت اکسیداسیون گزینشی CO به 2 CO
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_377
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1465
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی سهند تبریز
چکیده
کاربرد کاتالیست ها در حوزه های گوناگونی مطرح است. یکی از استفاده های مهم کاتالیست ها حذف آلاینده های زیست محیطی و محیط های صنعتی می باشد. امروزه مشکلات ناشی از آلاینده های زیست محیطی که از منابع مختلف در هوا منتشر می شوند به صورت یک نگرانی عمومی در آمده است. گاز مونواکسید کربن یکی از مهمترین آلاینده های هوای شهرها و محیط های صنعتی است. در شهرها عمده ترین منبع تولید کننده این گاز خروجی خودروها می باشند که حدود 95 – 85 درصد کل مونواکسید کربن را شامل می شود. مؤثرترین روش حذف این گاز اکسیداسیون کاتالیستی آن و تبدیل آن به گاز بی اثر دی اکسید کربن می باشد. یکی از کاتالیستهایی که با توجه به خاصیت انتخابپذیری مناسب و فعالیت مطلوب برای حذف گاز مونواکسیدکربن بتازگی مطرح شده، کاتالیست مس بر پایه سریا می باشد. مهمترین ویژگی این کاتالیست، بالا بودن نسبت سطح به حجم در این گروه از مواد و ذرات می باشد. در این تحقیق کاتالیست مس بر پایه سریا به روش رسوب همگن سنتز گردیده است و آنالیزهای ساختاری کاتالیست سنتز شده شامل XRD وBET مورد بررسی قرار گرفته است. آنالیز BET نشان دهنده سطح ویژه مطلوب کاتالیست میباشد. سطح ویژه در کاتالیست اکسیداسیون مونواکسیدکربن از اهمیت خاصی برخوردار می باشد، زیرا افزایش سطح دلیلی بر پراکندگی بیشتر ذرات فلز اکسید مس روی سطح پایه می باشد.این امر باعث افزایش فعالیت کاتالیست می گردد. آنالیز XRD نشان دهنده توزیع مناسب فازفلزی روی پایه کاتالیست میباشد.کلیدواژه ها
رسوب همگن، اکسیداسیون کاتالیستی، مونواکسیدکربنمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.