راهکارهای مناسب برای کاهش آثار زیست محیطی در صنایع قند
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_208
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1624
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی محیط زیست دانشگاه تهران
استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
چکیده
کارخانجات قند جزو پر مصرفترین آب در صنایع سراسر جهان بشمار میروند. واقع شدن ایران در منطقه گرم و خشک جهان لزوم توجه بیشتر به این بخش را روشن میسازد. بارهای آلودگی جهت تعیین میزان فاضلاب تولیدی و ارزیابی سیستمهای تصفیه و تخمین میزان راندمان و در نهایت تعیین مناسبتترین سیستم، مورد استفاده قرار میگیرد. غلظت و حجم فاضلاب تولیدی در صنایع قند نوسانات شدیدی دارد. EPA نشان داده است که دبی فاضلاب تولیدی بیش از آنکه به ظرفیت تولید یا فرآیند تولید بستگی داشته باشد، متاثر از نحوه اعمال مدیریت مصرف آب در کارخانه است. این مساله اهمیت استفاده مجدد از فاضلاب و تصفیه اقتصادی آن را بیش از پیش مشخصتر میسازد. لذا در این مطالعه به فرآیندهای مختلف تولید قند و شکر از چغندر، میزان مصرف آب در مراحل مختلف، پساب ایجاد شده در کارخانجات قند و شکر پرداخته شده است. هدف اصلی این تحقیق در زمینه کاهش میزان مصرف آب درصنعت قند و ارائه یک متدولوژی برای بهبود مدیریت آب در این صنعت می باشدکلیدواژه ها
چغندر، فرآیند تولید، کریستالیزاسیون، انتقال خشک، کربناتاسیونمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.