تدوین نرمافزار طراحی فیلترهای پارچهای
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_182
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1323
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی محیط زیست ، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران
چکیده
با افزایش نگرانیهای ناشی از گسترش آلودگی هوا، مقابله با این مشکل بهعنوان یکی از مسائل مهم جامعه بشری در مجامع بینالمللی و کشورهای صنعتی مطرح شده است. یکی از مناسبترین روشهای کنترل آلودگی هوای تولید شده توسط واحدهای صنعتی، استفاده از دستگاههای کنترل ذرات آلاینده بود. یکی از مهمترین و در عین حال پرکاربردترین این دستگاهها، فیلترهای پارچهای میباشند. از جمله مهمترین پارامترهایی که در طراحی این دستگاهها مورد استفاده قرار میگیرند میتوان به نوع واحد صنعتی، بار ذرات آلاینده، دمای گاز حامل، دبی ورودی، جنس و ارزش اقتصادی ذرات آلاینده موجود در گاز حامل اشاره نمود. این مقاله به تشریح عملکرد نرمافزار تدوین شده توسط نویسندگان مقاله میپردازد که با توجه به شرایط گاز حامل و دیگر پارامترهای موثر در طراحی، فیلترهای پارچهای را طراحی میکند. از مهمترین مزیتهای استفاده از این نرمافزار افزایش بسیار زیاد دقت محاسبات و کاهش زمان طراحی و خطای انسانی در انجام محاسبات میباشدکلیدواژه ها
فیلترهای پارچهای ، گاز حامل ذرات آلاینده، واحدهای آلاینده، آییننامه و واحد صنعتیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.