بررسی و شناسایی مقدماتی پرندگان دریاچه سد حنا
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1751
نویسندگان
رییس اداره حفاظت محیط زیست نجف آبادو مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
کارشناس اداره حفاظت محیط زیست نجف آباد
رییس دانشگاه پیام نور اصفهان
چکیده
مطالعه و تحقیق در خصوص گیاهان ، جانوران ، پرندگان و..... یک منطقه کمک شایانی به حفظ و جلوگیری از انقراض آنها بخصوص گونه های نادر نموده و بدین ترتیب تنوع زیستی آن پایدار خواهد ماند .منطقه شکار ممنوع حنا در 30 کیلومتری شهرستان سمیرم و جنوب استان اصفهان واقع شده که در یاچه سد حنا با مساحت حدود 1000 هکتار در محدوده آن قرار گرفته و یکی از زیستگاههای مناسب و مطلوب برای انواع پرندگان آبزی و کنار آبزی است که هر ساله پذیرای هزاران قطعه پرنده آبزی و کنار آبزی و همچنین خشکی زی که زمستانگذرانی و یا جوجه آوری می نمایند بوده و یا در مسیر مهاجرت خود بصورت موقت در آن توقف نموده که بسیاری از پرندگان مهم و در معرض خطر انقراض نظیر اردک سرسفید ، اردک بلوطی ، عقاب دریایی دم سفید و.... نیز مشاهده شده اند.در این مقاله سعی گردیده است ضمن معرفی گونه های مختلف پرندگان این دریاچه مهم ، راهکارهای مدیریتی مناسب نظیر برگزاری برنامه های آموزشی ، تشویق و اطلاع رسانی به مردم ، حمایت و همکاری مسئولین و ارگانهای دولتی و... ارائه شود تا در آینده نزدیک با حفظ و نگهداری تنوع زیستی ، پرندگان و... آن ، این دریاچه مهم علاوه بر ارتقاء سطح حفاظتی آن از شکار ممنوع به منطقه حفاظت شده ، در فهرست تالابهای حائز اهمیت بین المللی قرار گیردکلیدواژه ها
سد حنا ، پرندگان ، منطقه شکار ممنوع ، تالابمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.