بررسی و مدیریت پسماندهای شبه خانگی شهرک صنعتی شماره یک شهرستان سیرجان
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE05_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1252
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت محیط زیست ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده
توسعه شهرکهای صنعتی از یکسو و استفاده گسترده از انواع تولیدات صنعتی در جوامع از سوی دیگر منجر به افزایش تولید ضایعات و پسماندهای حاصل از کارخانجات گردیده که خود مدیریت صحیحی از لحاظ زیست محیطی می طلبد. با توجه به اهمیت و حجم بالای پسماندهای شبه خانگی تولید شده در شهرکهای صنعتی و وضعیت فعلی مدیریت این پسماندها، لزوم دقت و توجه درخصوص اقدامات کنترل و دفع این پسماندها به عنوان جزئی از پسماندهای تولیدی در شهرکهای صنعتی شایان توجه می باشد.از آنجا که تاکنون در مورد نحوه دفع پسماندهای شبه خانگی و مشکلات مدیریتی آن در شهرک صنعتی شماره یک سیرجان بررسی انجام نشده و از طرفی به دلیل قرار گرفتن این شهرک صنعتی بر روی سفره آب زیرزمینی شهرستان سیرجان، پیامدهای مرتبط به پسماندها مشکلاتی را در منطقه بوجود آورده است. لذا انجام مطالعات تخصصی و ارائه راهکارهای مدیریت بهینه پسماندهای شهرک مذکور و الگو سازی در استان و نیز کشور، اهمیت این تحقیق را آشکار می کند. براساس نتایج حاصل از تحقیق از مجموع 107 واحد تولیدی مستقر در شهرک صنعتی بطور کلی 277 تن پسماند تولید می شود که از این میزان 150 تن به پسماند شبه خانگی اختصاص دارد، باتوجه به اینکه 55% از کل پسماندهای تولیدی را پسماندهای شبه خانگی تشکیل می دهند، لازم است اقدامات جامعی از سوی مدیریت این شهرک در جهت جمع آوری، بازیافت و دفع این پسماندها به عمل آیدکلیدواژه ها
پسماند شبه خانگی - مدیریت پسماند- سفره آب زیرزمینی- شهرک صنعتیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.