سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: MEECONF01_032
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 291
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی انواع آبگرمکن های خورشیدی بر حسب نوع جریان و نوع سیکل چرخش آب
چکیده مقاله:
محدودیت منابع تجدیدناپذیر مانند سوختهای فسیلی (نفت، گاز، زغال سنگ و اورانیم ) انکار ناپذیر است. درحالی که منابع انرژی تجدیدپذیر همانند باد، امواج، خورشید و ..... نا محدود است. منابع تجدید پذیر به عنوان منابع انرژی زیان بار و آالینده محیط زیست شناخته می شوند، از این رو تحقیقات و کاربردهای انرژی های تجدید پذیر در مراکز تحقیقاتی و صنعتی مورد توجه قرار گرفته است . هر یک از انواع انرژی نو شناخته شده دارای مزایا و معایبی می باشند. از مهمترین معایب به کارگیری انواع انرژی نو هزینه بالا و نیاز به تکنولوژی پیشرفته می باشد . در این بین انرژی خورشید به عنوان منبع انرژی پاک و ارزان محسوب می شود مورد توجه بیشتری قرار می گیرد که با تکنولوژی های نوین می توان از آن بهره مند گردید. کشور ایران در عین قرار گرفتن در کمربند خشک جهان، بر روی کمربند تابش جهان قرار دارد، میزان تابش خورشیدی به kwh ۲۰۰۰ در سال می رسد و در بسیاری از نقاط آن ساعات آفتابی از ۲۸۰۰ ساعت در سال تجاوز میکند، در حالی که میزان تایش در اروپا حدود نصف این مقدار است. کاربردها و روش های گوناگونی برای استفاده از انرژی خورشید وجود دارد که می توان به کاربردهای مهم این انرژی در تولید برق به کمک نیروگاه های حرارتی و فناوری سلول فتوولتائیک، تولید آب گرم یا هوای گرم، تهویه مطبوع (گرمایش و سرمایش) ، تولید آب شیرین و استفاده در اجاق ها و کوره ها اشاره کرد. در بین روشهای فوق، گرم کردن سیال ( آب یا هوا) با استفاده از گرمکن های خورشیدی به عنوان ساده ترین و اقتصادی ترین روش می باشد. از طرفی در ساختمان ها ۸۰ درصد انرژی مصرفی کل سهم گرمایش آب گرم مصرفی و فضا می شود که سهم آب مصرفی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از انرژی مصرفی کل صرف گرمایش آب بهداشتی می شود. در نتیجه استفاده از گرمکن های خورشیدی نه تنها به لحاظ زیست محیطی بلکه از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه بوده و در مناطقی که دسترسی آسان به منابع سوخت ندارند انتخاب بسیار خوبی محسوب می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MEECONF01_032 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1219466/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صمدزاده باغبانی، سعید،1400،بررسی انواع آبگرمکن های خورشیدی بر حسب نوع جریان و نوع سیکل چرخش آب،اولین کنفرانس بین المللی مکانیک، برق و علوم مهندسی،https://civilica.com/doc/1219466
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، صمدزاده باغبانی، سعید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، صمدزاده باغبانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- دستاوردهای واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع امرسان
- بررسی و شناخت سیستمهای ماتی پلکس در خودرو
- نقش تحقیق و توسه در صنایع مخابراتی راه دور ایران
- استخراج پلاکهای بیماری MS از تصاویر MRI (پردازش تصویر)
- تولید انرژی الکتریکی در انرژی حرکتی انسان به هنگام راه رفتن به روش مکانیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- سیستم های تصفیه ، فیلترها و نانوفیلترهای هوا در نیروگاه های برق
- حفاظت سیستم های قدرت
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.