تدوین مدل ناب سازی سازه های آبی-خاکی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی شهرسازی، معماری، عمران، محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: UACECONF01_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 688
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی نکوئی

استادیار و عضو هیئت علمی ، مجتمع پدافندغیرعامل، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

محمد دوست محمدی

فارغ التحصیل کارشناسی پدافند غیرعامل، مجتمع پدافندغیرعامل، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

چکیده

میزان تاثیر مخاطرات بر انسان شدت فاجعه طبیعی را تعریف می کند. تاثیرات اقتصادی ، زیست محیطی واجتماعی مهمترین معیارهای تاثیرگذار در اثر بلایای طبیعی مانند جاری شدن سیل است. این بدان معناست که مردم ، دارایی ، جامعه و محیط زیست بیش از پیش از خطر طغیان رنج می برند.شهر نشینی در ساختار آبی - خاکی نوع خاصی از شهرنشینی شناور است ، که می تواند نسبت به ارتفاع طبیعی زمین در هر زمان که جریان آب جاری می شود پایدار باشد. با سطح آب به آرامی بالا می رود و پس از زهکشی دوباره ساختار می تواند در زیر زمین قرار گیرد. یک چالش اساسی در فرهنگ سازی و آشنایی صنعت معماری ، مهندسی و ساخت و ساز ، رویکرد جدید و شناخته نشده این مفهوم در این صنعت است. این مقاله سعی دارد تا با ارائه مفهوم این نوع خاص از ساختمان سازی به کمک مدل سازی اطلاعات ساخت ، ضمن بررسی و شبیه سازی کلیه روند ساخت با استفاده از مدل سازی اطلاعات ساخت با کمک شاخص های ارائه شده در ناب سازی به کمک روش سیگما به ارزیابی و تدوین مدل ناب سازی سازه های آبی-خاکی بپردازد.

کلیدواژه ها

سازه آبی-خاکی، ساختمان سازی صنعتی ، مدل سازی اطلاعات ساخت ، ساخت و سازناب ، روش ارزیابی سیگما

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.