بررسی نقش و اهمیت معمان و والدین در بهبود کیفیت آموزش مجازی در مقطع ابتدایی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: EPHCONF01_167
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 776
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم ابراهیمی

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان ایلام

سارینا هواسیان

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان ایلام

پرستو زارعی ممر

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان ایلام

مریم شکریان چم سورک

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان ایلام

چکیده

امروزه با شیوع ویروس کرونا آموزش مجازی اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است. ظهور فناوری اطلاعات و ارتباطات، ازجمله آموزش مجازی و محیط های جدید یادگیری از مهم ترین تحولات عصر جدید و به خصوص در دوران شیوع ویروس کرونا به شمار می روند . ویروس کرونا باعث تعطیلی مدارس شده، ولی هیچگاه آموزش متوقف نشده است. در حال حاضر وجود روش ها و محیط های جدید آموزشی، شیوه های جدیدی را به وجود آورده است که » آموزش مجازی« یکی از مهم ترین این شیوه های آن است. در آموزش های حضوری نقش معلم ، مهم و تعیین کننده و یک نقش محوری است که سایر عامل موثر در یادگیری را تحت کنترل خود دارد ولی در آموزش های مجازی و برخط که امروزه در سراسر دنیا مورد استقبال قرار گرفته ، نقش سایر عوامل از جمله والدین پر رنگ تر شده است. هدف پژوهش حاضر بررسی نقش معلمان و والدین در بهبود کیفیت آموزش مجازی دانش آموزان مطع ابتدایی و از نوع مروری ، جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای با استفاده از مستندات چاپی و الکترونیکی مرتبط با موضوع صورت گرفته است. نتایج بررسی نشان می دهد دانش اموزان نیاز به نظارت ، کنترل و تشویق دارند تا بتوانند به خوبی مطالب را یاد بگیرند. فراهم آوردن ابزار و وسایل و فناوری های لازم برای آموزشهای مجازی و ایجاد محیطی امن و آرام در خانواده از وظایف والدین است و معلمان نیز باید محتوا را به صورت منظم و قابل فهم در اختیار دانش اموزان قرار دهند.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی، سواد والدین، معلم، دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.