بررسی مدلهای عرضه و تقاضا(AHP-جوهری) جهت افزایش بهره وری در ارتباط دانشگاه با صنعت شهرستان اسفراین

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس مهندسی و فن آوری
  • کد COI اختصاصی: NCOEI01_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 715
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حاتمی

دانشیار، گروه مهندسی مکانیک، مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین،

هادی قوامی

استادیار، گروه اقتصاد، دانشگاه فردوسی مشهد

علی قربانیان

مربی، گروه مهندسی صنایع، مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین

چکیده

ارتباط صنعت و دانشگاه از مهمترین عواملی است که کمک به رشد و شکوفایی اقتصاد دانش بنیان می گردد که متاسفانه در کشور ما و بالاخص در استان خراسان شمالی و شهرستان اسفراین علیرغم وجود صنایع بزرگ و دانشگاه های در حال توسعه این امر مغفول مانده است. در واقع دانشگاه ها وظایفی از جمله: -۱ تربیت دانش آموختگانی که بتوانند در صنایع فعالیت نمایند و به نحوی مشکل صنایع را رفع نمایند و -۲ ارایه پژوهشهایی که مورد نیاز صنایع است و بتواند مشکلات آن را رفع نمای دارند و در مقابل صنایع نیز می بایست بستری فراهم نمایند تا دانش آموختگان توانمند در این زمینه از سوی دانشگاه را جذب نموده و همچنین با ارایه مشکلاتشان به دانشگاه راهکارهای پژوهشی پیشنهاد شده از سوی دانشگاه را عملی و اجرا نمایند. شهرستان اسفراین علیرغم حضور در منطقه ای کم برخوردار دارای صنایعی بزرگ و ارزشمند است که گاها در برخی زمینه ها در خاورمیانه نیز کم نظیر است از جمله مجتمع صنعتی فولاد اسفراین؛ لوله گستر اسفراین؛ آذین فورج؛ فولاد کیمیای صبا و ... همچنین وجود مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین که علیرغم نوپا بودن دارای پتانسیل های بسیاری از جمله دانشجویان مستعد و اعضای هیات علمی توانمند می باشند که باعث شده است جایگاه بسیار مناسبی را در بین دانشگاه های صنعتی کشور و همچنین در مجامع بین المللی کسب نماید. حلقه ی مغفول در این بین وجود یک سازوکار منظم جهت ارتباط دادن بین این دو رکن اصلی یعنی صنعت و دانشگاه است که در این پژوهش تلاش بر رفع آن و ایجاد بستری مناسب جهت رشد و شکوفایی اقتصادی شهرستان می باشد که هم صنایع اطراف عرضه و تقاضای خود را ارایه نمایند و هم دانشگاه با ارایه آنها بتواند الگوی مناسبی برای رفع مشکلات ارایه دهد.

کلیدواژه ها

عرضه و تقاضا، مدل جوهری، ارتباط با صنعت، شهرستان اسفراین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.