CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی آثار جکسون پولاک از سال ۱۹۳۰ تا ۱۹۵۶ و نقد آنان توسط هنرمندان و اندیشمندان(هارولد روزنبرگ، گرینبرگ، ریچارد تیلور و..)

عنوان مقاله: بررسی آثار جکسون پولاک از سال ۱۹۳۰ تا ۱۹۵۶ و نقد آنان توسط هنرمندان و اندیشمندان(هارولد روزنبرگ، گرینبرگ، ریچارد تیلور و..)
شناسه ملی مقاله: LPHCONF01_025
منتشر شده در اولین کنفرانس حقوق، علوم سیاسی و علوم انسانی در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیده محبوبه مقیم نژادحسینی - مدرس مدعو دانشکده فنی وحرفه ای قدسیه ساری
الهه مفیدی - دانشجوی کارشناسی گرافیک دانشکده فنی و حرفه ای قدسیه ساری

خلاصه مقاله:
جکسون پولاک به عنوان یکی از تاثیرگذارترین چهره های جنبش اکسپرسیونیسم انتزاعی اثاری به روش نقاشی کنشی به شیوه تهاجمی بر روی بوم خلق نموده ، که در آن عنصر تصادف رنگ باخته است. در اندیشه پولاک طراحی قبل از خلق اثر موجودیت نداشته و همه چیز در لحظه ایجاد اثر هنری بوقوع می پیوندد . روند اجرا و خلق اثرهنری توسط جکسون پولاک از سوی برخی از منتقدان و صاحب نظران از جمله کلمنت گرینبرگ ، ریچارد تیلور، هارولد روزنبرگ و.... مورد نقد و ارزیابی قرار گرفته است. هدف از این مقاله با در نظر گرفتن به مشخصه های سبک پولاک ، به تاثیر کنش هنرمند در خلق اثر هنری با توجه به نگرش برخی از صاحب نظران مورد بررسی قرارگرفته است. تحقیق پیش رو به روش مطالعات کتابخانه ای و اسنادی و به شیوه توصیفی- تحلیلی صورت گرفته است. نتیجه مقاله نشان میدهد با توجه به بررسی آراء برخی منتقدان از شیوه اجرایی جکسون پولاک ، این فرایند در ارتباط با حالات روانی هنرمند است.

کلمات کلیدی:
جکسون پولاک، نقاشی کنشی، الگوهای فراکتالی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1217540/