مطالعه آسیب شناسی آموزش دروس کارگاهی و عملی رشته تصویرسازی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: همایش ملی مجازی سازی دروس کارگاهی و عملی رشته هنر، چالش ها و راهکارها
  • کد COI اختصاصی: VWPAC01_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 415
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ستایش احمدی

کارشناسی ارشد رشته تصویرسازی از دانشگاه آزاد اسلامی، علوم تحقیقات

چکیده

این مقاله با هدف مطالعه آسیب شناسی آموزش دروس کارگاهی و عملی رشته تصویرسازی و موضوعات مرتبط با آن، نوشته شده است. از جمله اهمیت و ضرورت مطالعه و تحقیق پیرامون این مسئله، می توان به ارائه راهکارهایی برای مجازی سازی این گونه رشته های کارگاهی و روشن سازی چالش های آن اشاره کرد. آموزش و پرورش با رشد و گسترش تکنولوژی، که یکی از مسائل اصلی و درخور توجه در جامعه هنری امروز است، ارتباطی نزدیک دارد. این مطالعه باید از یک سو دربرگیرنده موضوعات کارگاهی و مرتبط با فضای هنری باشد و از سوی دیگر، پژوهش های مسئله محور و مجازی سازی این دروس را دربر گیرد. آموزش مجازی می تواند به عنوان یک روش مکمل درکنار آموزش های سنتی به کارگرفته شود. فضای مجازی با منابع بسیار، بدون محدودیت در زمان و مکان، در حالی که تبادل اطلاعات بدون مرز را فراهم می کند، در اختیار کاربران قرار می گیرد. تجزیه تحلیل اطلاعات موجود نشان می دهد که این نوع آموزش در روش های نوین، اشاره به شیوه جدید و شاید غیر مرسوم از آموزش الکترونیک دارد. بدون شک، در این زماانه، فضای مجازی می تواند جایگزین مناسبی برای آموزش باشد. اما اینکه می توان در آموزش دروس کارگاهی رشته های هنر به ویژه رشته تصویرسازی به همان اندازه تغییرات مثبتی ایجاد کرد یا خیر، باید مورد بررسی قرار بگیرد. ا ین پژوهش از نظر گردآوری اطلاعات، کتابخانه ای است. نتیجه به دست آمده نشان می دهد اگر اصول و قواعد بر مبنای روایات اصلی و صحیحی باشد، دستیابی به آموزش مجازی اینگونه دروس محقق می شود. این پژوهش به شیوه علی و توصیفی- تحلیلی انجام شده و از نظر هدف کاربردی است.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی، دروس کارگاهی، تصویرسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.