کشف جعل کپی ـ انتقال تصاویر دیجیتال در یک مرور کلی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق کشور
  • کد COI اختصاصی: ISCEE14_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2821
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی قربانی

دانشگاه پیام نور واحد ری

محمد فیروزمند

سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران پژوهشکده برق و کامپیوتر

احمد فراهی

گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

چکیده

درعصر دیجیتال با قابلیت دسترسی آسان به ابزارهایی ازطریق ا ینترنت ایجاد تصاویر ساختگی برای هرکسی امکان پذیر شدها ست اگر تصویری که منبع یک گواهی است دستکاری شود آنگاه در بسیاری از کاربردها قابل استفاده نخواهد بود از این رو نیاز مبرم به بررسی معتبر بودن تصاویردیجیتال با عدم دسترسی به تصویر اصلی وجود دارد برای این کار ابزارها و روشهای استدلال تصاویر دیجیتال مطرح شدند که به مطالعه تعیین اعتبار و اعتماد تصاویر می پردازند جعل کپی انتقال نوع خاصی از تحریف است که در آن قسمتی از تصویر کپی شده و در قسمت دیگری در همان تصویر جایگذاری میشود معمولا این نوع دستکاری به منظور پنهان کردن قطعه ناخواسته از یک تصویر انجام می گیرد. ما دراین مقاله مروری بر روشهای پیشنهاد شده داشته به پیاده سازی یکی از آنها درن رم افزار متلب خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

جعل کپی ـ انتقال، روشهای انفعالی، روش های استدال تصویر دیجیتال، کمی سازی ضرایب، تبدیل کسینوسی، واترمارکینگ دیجیتال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.