ارزیابی تاثیر حمل و نقل عمومی در خدمات رسانی حین بحران زلزله (مطالعه موردی: منطقه ۶ شهر اصفهان)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC12_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 611
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه اصفهان
چکیده
حمل و نقل عمومی یکی از مهم ترین شاخص های مدیریت بحران می باشد که می تواند روند آن را در زمان بحران بهبود ببخشد. به محض وقوع بحران های جدی نیاز به تخلیه و جابجایی مردم آسیب دیده از یک طرف و انتقال امداد رسانان به محل حادثه از طرف دیگر به شدت افزایش می یابد. با توجه به این موضوع در این پژوهش تلاش شده است نقش و جایگاه شبکه ارتباطی منطقه ۶ شهر اصفهان در مدیریت بحران زلزله مورد بررسی قرار گرفته و همچنین میزان کارایی شبکه ارتباطی منطقه ۶ در حین بحران زلزله مورد ارزیابی قرار گیرد . نوع مطالعه در این تحقیق کاربردی- توسعه ای می باشد.روش مورد استفاده در این پژوهش توصیفی- تحلیلی و اطلاعات مورد نظر با استفاده از روش اسنادی و کتابخانه ای و تهیه پرسشنامه از کارشناسان گردآوری شده و با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تحلیل قرار گرفته است. حجم نمونه مورد استفاده ۱۰۰ کارشناس می باشد که به روش تصادفی انتخاب شده اند. با توجه به بررسی های صورت گرفته و با توجه به سطح معناداری sig=۰.۰۰۰ برای کارایی سیستم حمل و نقل در حین بحران زلزله، مشخص شد که این سیستم در حین وقوع بحران از کارایی لازم برخوردار نیست . و همچنین با توجه به بررسی های صورت گرفته از بین شاخص های مورد بررسی ، شاخص ساماندهی و برنامه ریزی نسبت به سایر شاخص های موثر در سیستم حمل و نقل عمومی حین بحران زلزله، از مطلوبیت و اثرگذاری بیشتری برخوردار استکلیدواژه ها
حمل و نقل شهری، خدمات رسانی، بحران، زلزله، منطقه ۶ شهر اصفهانمقالات مرتبط جدید
- Transport Properties and shrinkage of UHPC Containing Presoaked Scoria Sand
- بررسی الزامات دیوار برشی بتن آرمه با بازشو و راهکارهای بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی این دیوارها
- تحلیل مقایسه ای روش های مکانیکی و پردازش تصویر در ارزیابی ترک های تیر بتنی مسلح
- مقایسه عملکرد انواع اتصالات در قاب های خمشی فولادی تحت اثر بارهای انفجاری
- ارزیابی تاثیر الیاف مختلف بر روی تقویت خواص بتن های خود متراکم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.