مطالعه مروری تهیه پوشش های فوق آبگریز زیست تخریب پذیر با اصلاح نانوکریستال سلولز

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین همایش ملی دانش و نوآوری در صنعت چوب و کاغذ
  • کد COI اختصاصی: WOODCONF03_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 225
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی غلامیان

استادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران

بهنام غلامپور

دانشجوی دکتری ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران

چکیده

امروزه حفاظت از چوب بسیار مهم میباشد و رطوبت چوب به عنوان یک پیش شرط به قارچ ها و حشرات مخرب چوب اجازه پیشرفتمیدهد. وجود آب در چوب با تابش خورشید ارتباط برقرار کرده و موجب تخریب سطح چوب و تغییرات ابعادی و تشکیل ترک می شود.اصلاح چوب در قالب آبگریز کردن سبب افزایش دوام طبیعی چوب در برابر صدمات طبیعی و غیرطبیعی می گردد. تیمارهایی که خواصچوب را در حجم کلی آن تغییر میدهند نظیر تیمار حرارتی یا استیله کردن، یک روش تیمار رایج می باشند. پوشش های آبگریز با کاربردآسانتر و هزینه ی ک متر در مقایسه با تیمار حرارتی، استیله کردن یا تیمار پلاسما از طرف دیگر با حفظ ظاهر اصلی چوب، تاثیر مثبتی بردیدگاه انسان می گذارند. امروزه با توسعه ی نانوتکنولوژی، پوشش های آبگریز جدید با سرعت زیادی تولید می شوند. تاثیر کاربرد پوشش هایآبگریز بر روی چوب ماسیو، چوب اصلا حشده حرارتی یا تیمار شده به صورت شیمیایی، یا کاربرد به عنوان یک پوشش سطحی در سیستم هایپوشش مورد بررسی قرار گرفته است. در این مطالعه به بررسی مروری پوشش های فوق آبگریز و روش های تهیه آن پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

نانوتکنولوژی، پوشش آبگریز، اصلاح سطحی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.