بررسی فرآیند بازیافت کاغذ در صنعت

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین همایش ملی دانش و نوآوری در صنعت چوب و کاغذ
  • کد COI اختصاصی: WOODCONF03_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 432
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پری فهندژسعدی

دانشجویان کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان واحد سلمان فارسی شیراز

کیمیا رفعت ماه

دانشجویان کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان واحد سلمان فارسی شیراز

چکیده

بشر از آغاز جهان در تمام مراحل زندگی با مسئله مصرف کاغذ، صرفه جویی در آن و بازیافت در دنیای پیرامون خودمواجه شده است که با بررسی و حل آن ها به پیشرفت های زیادی دست یافته است. در این پژوهش به بررسی بازیافتپرداختیم و این که چگونه می توانیم بازیافت را در محیط اطراف خود رواج دهیم.بازیافت به آماده سازی مواد برای بهرهوری دوباره گفته می شود. موادی که معمولا بازیافت پذیر هستند عبارتند از: آهن آلات، پلاستیک، شیشه، کاغذ و مقوا. دراین قسمت مراحل مختلف بازیافت مطرح می کنیم که شامل سه مرحله اصلی و ۵ مرحله فرعی است.سه مرحله اصلیشامل: خمیر سازی، غربال و تمیز کردن مرکز گریزی می باشد و ۵ مرحله فرعی شامل: غربال ظریف، مرکب زدایی، شناورسازی، رنگ بری، تفکیک و پراکنده سازی می باشد.بررسی بازیافت به دلایل زیر ضرورت دارد:۱- کاهش حجم زباله ها و مواد زائد ۲- اصلاح و بهبود فناوری های بازیافت از طریق شناخت وسیع تر منابعامروزه در آموزش نوین بازیافت به جای این که حجم عظیمی از اطلاعات به انسان ها داده شود، سعی می شود آن هاطوری آگاه شوند که توانایی صرفه جویی در مصرف کاغذ را داشته و طریقه ی بازیافت را نیز بیاموزند.در این پژوهش ما بهبررسی آینده بازیافت پرداخته و به این نتیجه رسیدیم که به دلایل اقتصادی و زیست محیطی و تولید کاغذ بیشتر و از طرفیبالا رفتن سطح اطلاعات و آگاهی انسان ها، بازیافت در سال های آینده به مرز های جدیدی خواهد رسید.

کلیدواژه ها

بازیافت، کاغذ، صرفه جویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.