بهینه سازی فرآیند تخلیه مناطق شهری تحت اثر سیلاب ناشی از شکست سد

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCCE06_1020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1198
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا سلحشور

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

احمد یعقوبی

کارشناس شرکت مهندسی مشاور آبان رود تدبیر

چکیده

مدیریت بحران با گستره وسیعی ا زاقدامات و فعالیت ها درگیر است که مدیریت تخلیه بصورت بخشی از پاسخ به بحران سیل یکی از چند گزینه ای است که به تصمیم گیرندگان جهت مقابله با سیل در دسترس دارند در دنیای واقعی مدیریت تخلیه جمعیت بسیار پیچیده تر از فرایندهای مدلسازی تخلیه چند مرحله ای است مدلهای محدودی در اروپا و سایر نقاط جهان در ارتباط با مدلسازی تخلیه و مدیریت ترافیک در فرایند مدیریت سیل استفاده شده اند در مدیریت سیلاب مدلهایتخلیه در مقیاسهای متفاوت بکارگرفته می شوند جهت ارزیابی میزانخطرپذیری سازه های مهم کنترل جریان درمواقع شکست سد می بایست یک دیدگاه پدیده شناسی جهت شبیه سازی بهتر اثرات متقابل فیزیکی انسان وسایل نقلیه و ساختمان ها توسعه داده شود. دراین مقاله فرایندتخلیه شهرهای در معرض خطر شکست سدهای کرخه دز و گتوند علیا با استفاده از مدلهای تخلیهابزارهای GIS و سنجش ازدور RS در سه گام تعیین مکانهای امن تعیین مسیرهای بهینه و گروه بندی مناطق شهری مربوط به هر مکان امن مدلسازی شده است.

کلیدواژه ها

شکست سد، مدلهای تخلیه، مدل ESIM، سدهای خوزستان، سیستم اطلاعات جغرافیایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.