محاسبه زاویه بهینه مسلح کننده ها بمنظور پایدارسازی شیبها
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE06_0994
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1016
نویسندگان
استادیار-دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی - دانشکده عمران
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد - دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی- دانشکده عم
چکیده
در طی یک دهه اخیر روش پایدار سازی شیبهای خاکی با استفاده از مسلح کننده ها بسیار رایج شده است. بهینه سازی طراحی اینگونه شیبها با روش سعی و خطا انجام می شود و از این رو در بسیاری از موارد طرح کاملاً بهینه بدست نمی آید. هدف از این مطالعه، بررسی پایداری شیبهای خاکی مختلف با استفاده از روش اجزاء محدود جهت دستیابی به زاویه بهینه مسلح کنندهها به ازای ویژگیهای هندسی (شیب و ارتفاع) و ویژگی های خاکی (پارامترهای مقاومت برشی و ضریب الاستیسیته) مختلف است. برای بررسی نتایج پایداری از ضریب ایمنی استفاده میشود. نتایج نشان میدهد که برای یک شیب با هندسه خاص، چیدمان بهینه به منظور بالابردن ضریب ایمنی علاوه بر هندسه شیب وابستگی به پارامترهای مقاومتی خاک (چسبندگی و زاویه اصطکاک داخلی) نیز دارد و در نتیجه نمیتوان برای یک شیب فقط با درنظر گرفتن هندسه آن زاویه بهینه مسلح کنندهها را تعیین کرد. همچنین با دقت در نتایج میتوان به این نکته رسید که با بالا بردن مقدار چسبندگی ذرات خاک، مقدار زاویه بهینه مسلح کنندهها با افق افزایش مییابد، اما با افزایش زاویه اصطکاک داخلی خاک، این امر صادق نبوده و برخلاف حالت قبل برای رسیدن به ضریب ایمنی بالاتر، باید زاویه مسلح کنندهها را به افق نزدیک کردکلیدواژه ها
پایداری، ضریب اطمینان، شیب، اجزاء محدود، مسلح کنندهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.