ارائه و بررسی طرح آببندی پی سد کنترل شوری معدن نمک(1) از طریق تحلیل عددی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE06_0566
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1208
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی خاک و پی، مهندسین مشاور قدس نیرو
چکیده
سد کنترل شوری معدن نمک( 1) از نوع خاکی با هسته رسی قائم می باشد که در داخل مخزن سد ونیار(تبریز) قرار می گیرد، هدف از اجرای این سد جلوگیری از تماس مستقیم آب شیرین مخزن سد ونیار با توده های انحلا لپذیر و شور منطقه معدن نمک خواجه م یباشد. این سدکنترل شوری دارای عملکرد تبخیری بوده و با جمع شدن آب شور براثر نزولات آسمانی در پشت آن مانع انحلال نمک و شور شدن آب شیرین مخزن ونیار میگردد. بررسی های زمین شناسی ساختگاه نشان می دهد که مصالح تشکیل دهنده پی سد از آبرفتهای درشت دانه با نفوذپذیری بالا تشکیل شده است. برای کاهش آبگذری از زیر بدنه سد و جلوگیری از تماس مستقیم آب شیرین با آب شور مخزن سد معدن نمک ازطریق پی نفوذپذیر، براساس شرایط خاص منطقه وقابلیت اجرائی از دو راهکارآب بندی ایجاد ترانشه نفوذ ناپذیر در زیر هسته و دیواره آبند بتن پلاستیک زیر ترانشه نفوذ ناپذیردر داخل مصالح آبرفتی استفاده شده است. در این تحقیق به ترتیب با استفاده از تحلیل های عددیSEEP/W ،Geo/ Slope پایداری شیروانی های بدنه و میزان کارایی سیستم های آببندی پی براساس میزان تراوش از پی مورد بررسی قرارگرفته شده است. همچنین با مقایسه نتایج تحلیلهای تراوش کارای سیستم های آببندی در کاهش میزان تراوش نسبت به حالت عدم وجود سیستم آببندی پی تعیین گردیده است.کلیدواژه ها
سد کنترل شوری معدن نمک، دیوار بتن پلاستیک،ترانشه نفوذ ناپذیر، تحلیل عددی SEEP/W، Geo/ Slopeمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.