تولید طرح چهره از تصویر نمونه با کدگذاری الگوی دودویی محلی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: مجله ماشین بینایی و پردازش تصویر، دوره: 6، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JMVIP-6-2_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 347
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیررضا امیرفتحیان

آزمایشگاه بینایی کامپیوتر، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی سهند تبریز

حسین ابراهیم نژاد

گروه برق و مخابرات، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی سهند

چکیده

سنتز طرح چهره از عکس نمونه در­ سرگرمی­ های دیجیتالی و تحقیقات پزشکی قانونی نقش مهمی دارد. در­ این مقاله، سنتز طرح چهره دو فرآیند اصلی دارد. در فرآیند اول انتخاب همسایه ­ها و در فرآیند دوم بازسازی ضرایب نمایش انجام می­شود. مدت زمان اجرا و پیچیدگی محاسبات به فرآیند انتخاب تکه­ های همسایه­ بستگی دارد. تولید طرح چهره با روش­های state of the art، فرآیند انتخاب همسایگی برای داده ­های موثر را با جستجوی k نزدیکترین همسایگی اجرا می­کند. از این رو، مدت زمان اجرای سنتز­­ را افزایش می­دهند. همچنین برای انتخاب تکه ­های همسایه به بررسی تمام داده ­های آموزشی نیاز دارند. در نتیجه، پیچیدگی محاسباتی با تعداد داده ­های آموزشی افزایش یافته و باعث محدودیت مقیاس ­پذیری می­شود. در این مقاله، ما یک روش ­موثر را با کدگذاری دودویی محلی و نمونه ­برداری در محل اجرا می­کنیم. سپس با استخراج شکل از بافت­های حاصل­ و تعیین ­وضعیت سطوح، طرح­ چهره را نمایش می­دهیم. آزمایش­ های ما روی جفت تصاویر پایگاه داده CUHK نشان می­دهد که روش ارایه شده در مقایسه با روش­های state of the art از نظر کیفیت طرح­های تولید شده و مدت زمان اجرای محاسبات برتری دارد. همچنین روش پیشنهادی در برابر مشکلات خطاهای حسی چهره که باعث تغییرشکل ناهمگون در طرح چهره می­شود، مقاوم می­باشد.

کلیدواژه ها

تولید طرح چهره, سنتز عکس چهره به طرح, نگاشت عکس چهره به طرح, کدگذاری با الگوی دودویی محلی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.