تحلیل شیروانی های خاکی در حالت سه بعدی تحت اثر بار دینامیکی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE06_0236
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2026
نویسندگان
کارشناسی ارشد بخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشیار بخشمهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
عمدهترین مسئله در زمینه تحلیل شیروانی ها، تعیین میزان پایداری با استفاده از پارامتر ضریب اطمینان در مقابل گسیختگی و تعیین تغییرشکلهای ایجاد شده میباشد. در گذشته بمنظور سادهسازی، اکثر بررسیهای مربوطه تحت بار استاتیکی و بصورت دو بعدی انجام شدهاند و روش شبهاستاتیکی با وجود معایب زیاد، بعنوان روشی متداول برای پایداری لرزهای شیروانیها شناخته شده است. بنابراین ، در این تحقیق بمنظور بررسی صحیح و همه جانبه مسئله، توده لغزش بصورت 3 بعدی مدلسازی میشود و روشی دقیق برای تعیین ضریب ایمنی شیروانیها تحت بار واقعی دینامیکی ارائه میشود که قابلیت در نظر گرفتن تغییرمکانهای دائم را نیز دارد و قابل تعمیم برای شرایطی پیچیده و مدل رفتاری متفاوت(شرایط هندسی پیچیده، وجود فشار آب منفذی و....) میباشدروش پیشنهادی متشکل از 3 بخش است، ابتدا تنشهای حاصل از روش عددی تفاضل محدود با استفاده از نرم افزارFLACمبنای محاسبات دو برنامه نوشته شده قرار داده میشوند. در برنامه اول مختصات حاصل از تقاطع سطوح لغزش فرضی، با شیروانی مورد نظر محاسبه میشود. و برنامه دوم با استفاده از دو بخش قبلی، تنشهای برشی و نرمال بر سطوح مایل 3 بعدی و تغییرات ضریب اطمینان مینیمم در بازههای0/2ثانیه را محاسبه میکند. لازم بذکر است در آنالیز دینامیکی انجام شده با در نظر گرفتن تاریخچه دقیق بارگذاری، مرزهای غیر انعکاسی، مدل رفتاری الاستوپلاستیک بههمراه تغییرشکلهای بزرگ غیرخطی و...شرایط طبیعی یک شیروانی خاکی تحت بار لرزهای ایجاد شده استکلیدواژه ها
پایداری شیروانی خاکی، ضریب اطمینان، آنالیز عددیFLAC3Dمقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.