مدیریت بهره وری و کاهش مصرف انرژی با بکار گیری بستر IOT دردانشگاه هوشمند

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: CSICC26_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 337
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر صابری ورزنه

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر معماری و شبکه های کامپیوتری، دانشگاه شهید بهشتی، تهران،

محمدحسین عالم ورزنه اصفهانی

کارشناس ارشد مهندسی برق گرایش نانو الکترونیک ، دانشگاه صنعتی شریف، تهران،

مرضیه صابری ورزنه

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران،

نیلوفر دیدار

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر معماری و شبکه های کامپیوتری، دانشگاه شهید بهشتی، تهران،

چکیده

مدیریت بهره وری در محیطهای هوشمند یکی از مسائل پر اهمیت و مورد توجه است که با تلفیق با سایر چالش های پیش رو همانندبهینه سازی مصرف انرژی»، این امر مهم تر از قبل می گردد. اطلاع از شرایط محیطهای داخلی و خارجی، درجه اهمیت آنها و همچنین محدودیت های زیربخش های آن می تواند در کنترل و مدیریت آنها کمک شایانی نماید.در این مقاله سعی بر آن شده است پارامترها و شرایط محیطی با توجه به جایگاه و اولویت آنها رده بندی شود. سپس با توجه به شرایط پیش رو در بکارگیری بسترهای رصد، پردازش و تصمیم ساز IOT در محیطهای متنوع دانشگاه، تلاش به هوشمندسازی آنها نموده است. تمرکز اصلی این پژوهش، در نظر گرفتن پارامترهای درگیر و تاثیرگذار و همچنین درجه اهمیت آنهاست که علاوه بر مدیریت بهره وری و مصرف انرژی تجهیزات و حسگرهای آنها، بتوان در مدیریت کارایی و مصرف توانی قسمت های مختلف دانشگاه هوشمند بهره جست.برای مطالعه موردی، مصرف الکتریکی یک دانشکده، قبل و بعد از بکارگیری و استقرار این بستر مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته و بهینگی و نتایج «بهینه سازی مصرف انرژی» حاصل، ارائه شده است.

کلیدواژه ها

ذخیره انرژی، مدیریت بهره وری، IOT، شرایط محیطی، دانشگاه هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.