رابطه ساختار انگیزشی و تجربه عواطف مثبت و منفی با خودکارآمدی دانشجویان
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مدیریت، روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: MPHCONF06_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 338
نویسندگان
چکیده
هدف: هدف این پژوهش بررسی رابطه بین ساختار انگیزشی و تجربه عواطف مثبت و منفی با خودکارآمدی در دانشجویان است . روش : روش مطالعه از نوع همبستگی و جامعه مورد مطالعه کلیه دانشجوبان موسسه آموزش عالی بهار مشهد بود که به طور تصادفی ۲۲۰ نفراز دانشجویان دانشگاه بهار مشهد می باشد به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری عبارت بودند از : پرسشنامه انعطاف پذیری کنشی، مقیاس عاطفه مثبت ومنفی، پرسشنامه خودکارآمدی. طرح تحقیق از نوع همبستگی بود. برای تحلیل آماری از روش تحلیل رگرسیون استفاده شد .یافته ها : نشان داد که انعطاف پدیری کنشی با خود کارآمدی رابطه مثبت دارد. عواطف مثبت با خودکارآمدی رابطه مثبت دارد و عواطف منفی با خودکارآمدی رابطه منفی دارد، همچنین مشخص گردید که %۶۳ واریانس خودکارآمدی توسط متغیرهای پیش بینی یعنی انعطاف پذیری کنشی ، عاطفه مثبت و عاطفه منفی قابل پیش بینی می باشد.نتیجه گیری : با توجه به اینکه در مطالعه حاضر عاطفه مثبت و منفی به واسطه باورهای خودکارآمدی در پیشرفت دانشجویان بود . لذا نتایج مطالعه حاضر برای استفاده سازمان آموزش و پرورش کشور در جهت به کارگیری برنامه های به منظور ارتقا باورهای خودکارامدی و بهبود عملکرد آموزشی دانشجویان مفید به نظر میرسد.کلیدواژه ها
انعطاف پذیری کنشی، عاطفه مثبت و منفی، خودکارآمدی.مقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.