اکتشاف رگه های سیلیسی طلادار به روش IP&Rs با استفاده ازآرایه سه بعدی " Double offset Pole-Dipole

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سی و نهمین کنگره ملی و چهارمین کنگره بین المللی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI39_124
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 622
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا ادیبی

کارشناس ارشد زمین شناسی اقتصادی ، تهران

حمزه رضائی ازعندی

کارشناس ارشد چینه و فسیل شناسی، کرج

شهریار جوادی پور

مدیر گروه اکتشاف تسلا ، تهران

چکیده

روش IP&RS با استفاده از آرایه سه بعدی Double Offset Pole-Dipole ، در منطقه کورشکان در جنوب کردستان مناسب ترین و دقیق ترین آرایه دراکتشاف رگه های سیلیسی طلادار بود. وجود کانی های سولفوری همچون پیریت طلادار در رگه های سیلیسی سبب افزایش شارژپذیری در مقایسه با واحدهای آندزیتی و کلسیتی در منطقه گردید. از سوی دیگر با اندازه گیری مستقیم پارامتر مقاومت ویزه الکتریکی بر روی رخساره های اصلی منطقه شامل سیلیس ها، کربنات ها و رخساره های آذرین (آندزیت ها) مشخص گردید که رگه های سیلیسی دارای کمترین مقاومت ویژه الکتریکی و بیشترینشارژپذیری هستند. بر همین اساس نقشه "عامل فلزی" تهیه شد که در نهایت با پیشنهاد نقاط حفاری، درستی نتایج به دست آمده به اثبات رسید. عمق و نحوه گسترش رگه های سیلیسی در مطالعات سه بعدی به بهترین نحو ممکن بدست آمد

کلیدواژه ها

طلا، آرایه سه بعدی، عامل فلزی، شارژپذیری، مقاومت ویژه الکتریکی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.