استاندارد ایمنی آسانسور و پله برقی با رویکرد مدیریت ایمنی OHSAS 18001:2007
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین سمینار سالیانه آموزشی - تخصصی آسانسور و پله برقی سراسری ایران
- کد COI اختصاصی: ASANSOR02_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2845
نویسندگان
چکیده
امروزه ایمنی یکی از ارکان جدایی ناپذیر ح?رَف در صنایع گوناگون می باشد. به نوعی که با تحقیقات فراوانی که بر روی این جزء از شغل صورت گرفته دریافته ایم که ایمنی امروزه تاثیر گذار بر ابعاد دیگر شغل ها و نتایج حاصل از آن می باشد، از آن جمله می توان به کیفیت شغل، کیفیت زندگی کاری، رضایت فردی شخص از شغل، آینده شغل و دیگر موارد اشاره کرد. امروزه متاسفانه تنها به عوامل فیزیکی و ارگونومیک خطرساز در محیط کار مواجه شده و این در حالی است که ایمنی از اجزاء دیگری نیز برخوردار است که این روزها کمتر به آن توجه می شود. در این مقاله برانیم که به تشریح ایمنی و ابعاد مختلف آن پرداخته و ضمن تعریف حوادث توجه خواننده را به ابعاد گوناگون این مهم معطوف داریم تا در مقالات آتی به تشریح هر بعد از مفهوم ایمنی بپردازیم. ابتدا لازم می دانیم که به تعریف جامع از واژه ایمنی پرداخته تا پس از آن بتوانیم با دید تجزیه گرانه ارکان این بخش مهم از وظیفه شغلی را شناخته و خطرات آن را بررسی کنیم.تعریف ایمنی عبارت است از میزان درجه دور بودن از خطر، واژهHazard) که در تعریف علمی ایمنی آمده است، در واقع شرایطی است که دارای پتانسیل رساندن آسیب به کارکنان، تجهیزات و ساختمان ها، از بین بردن مواد یا کاهش کارایی در اجرای یک وظیفه از پیش تعیین شده می باشد. در ایمنی صنعتی مسائلی که برای ایمن کردن محیط کار مورد توجه قرار می گیرند عبارتند از: 1. پیش گیری از حوادث 2. عوامل انسانی 3. طراحی و جانمایی دستگاه ها و تجهیزات 4. مدیریت و راهبری ایمن 5. آموزش 6. بازرسی و نظارتکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.